Szállítás

 már 590 Ft-tól

 15 000 Ft felett ingyenes

 diszkrét csomagolás

 1 napos szállítás

 további információk
Miért érdemes nálunk vásárolni?

 teljes diszkréció, jelöletlen csomagolás

 15 000 Ft felett ingyenes szállítás

 100% elégedettség garancia

 30 napos pénzvisszafizetési garancia

 ajándék csajozási ebook

Az Aspirinnek van potencianövelő hatása?

Alkalmi potencianövelő

2019. október 1.

aszpirin szexualis elet

A jó szexuális élet és kiemelkedő potencia két legfontosabb eleme a megfelelően optimalizált hormonháztartás (magas tesztoszteron és szabad tesztoszteron szint és alacsony SHBG szint) és a kellően tiszta és rugalmas érfalak.

40 feletti férfiak 40%-át érinti a probléma, míg a 70 felettieknél ez az arány 70%. (forrás)

A második tényezőhöz vagyis az egészséges erekhez szükségesek a következők:

  •          ne legyen magas vérnyomás
  •          alacsony legyen a vérzsír és ne legyen vérrögképződés
  •          rugalmasak legyenek az érfalak és a vér NO-szintje magas legyen
  •          kevés gyulladás legyen a szervezetben

Az aszpirin mindezekre kínálhat megoldást, mivel vérhígító hatású, gyakran írják fel stroke vagy szívroham rizikós betegeknek. Javítja a keringést, akadályozza a vérrögképződést és a gyulladásokat is képes lejjebb vinni a szervezetben. Mivel az  Aspirin javítja a vérkeringést, ezért a pénisz vérellátását is képes javítani és a merevedés minőségét erősíteni.

Az erekciós problémák leggyakoribb oka az erek rossz állapota, vagyis a korral járó beszűkülés és az ér falára lerakódott plakkok és szenyeződések. Az aszpirin mind a vér NO-szintjét megnövelheti, mind a vért higítani képes, így megkönnyítheti a kúraszerű szedése a merevedést.

Az isztambuli Medipol Egyetem szakértői tesztelték a kis dózisú aszpirin adagolását férfiaknak és figyelték a szexuális életükben bekövetkezett változásokat. 18 és 76 év közötti férfiak vettek részt a kutatásban (120 vizsgált fő és 64 kontroll csoport), mely során 6 héten át kaptak aszpirint, melynek hatására együttléthez szükséges erekcióra képes férfiak aránya 31 százalékról 78 százalékra nőtt a tesztcsoportban, míg a kontrollcsoportban nem történt változás. (forrás)

Természetesen van aki nem reagál jól az aszpirinre, van akinél hatástalan de szélsőséges esetekben akár gyomor bántalmakat és vérzést is okozhat idősebbek körében. Hiába vény nélkül kapható az aszpirin, szedése előtt mégis javasolt kezelőorvossal egyeztetni róla, nem-e ütközik más szedett gyógyszerekkel.

 

Az oldalon található tartalom forrás megjelöléssel szabadon felhasználható és másolható!

Hagyjon egy hozzászólást

0 / 5
4:00

×
Kérlek kedveld sajátmárkás oldalunkat!