Ruf

Drop Sex (20 ml)

A drop sex egy csombord tartalmú vágyfokozó csepp.
Szállítási dátum: 1-2 munkanap
2790 Ft
szállítás nélkül (ÁFÁ-s ár)
Megbízható áruház
Pénzvisszafizetési garancia
Gyors szállítás
Diszkrét csomagolás

A Drop Sex vágyfokozó cseppek férfiak és nők számára egyaránt használható étrend-kiegészítő, mely csombord tartalmának köszönhetően növeli a szexuális vágyat. Ha szeretné felpezsdíteni szexuális életét vagy élvezetesebb perceket szeretne átélni pérjával, akkor próbálja ki a Drop Sex cseppeket.

Drop Sex hatása biztosabb és sokkal gyorsabb lehet, ha néhány cseppet a nyelvünk alá csepegtetünk (a gyorsabb felszívódás miatt) és néhány másodpercig ott tartjuk.

A csepp íztelen, nincs semilyen mellékíze sem.


A Drop Sex cseppek használata

Cseppentsen 1 ml, azaz körülbelül 15 cseppet az italába és szájon át igya meg. Használata javasolt a szexuális aktus előtt fél, egy órával. A napi adagot (3 ml) ne lépje túl.

 

OÉTI engedély száma: 6715/2010

Származási hely: Franciaország

 

Összetevő adatok

1 adag: 20 csepp (1 ml)

20 adagot tartalmaz (20 ml)

Megnevezés 1 adag (20 csepp)
Csombor, borsikafű 35 mg

Összetevők: Csombord kivonat. Nedvesítőszer: glicerin. Tartósítószerek: kálium-szorbát (E202), nátrium-benzonát (E211), étkezési sav: citromsav (E330).

Figyelem! Az általunk forgalmazott étrend-kiegészítő termékek nem alkalmasak betegségek kezelésére, gyógyítására és azok megelőzésére. A megadott termékjellemzők és hatások egyéntől függően változhatnak, azokat vizsgálatok nem igazolják, csak tájékoztató jellegűek, hatásuk leírása vásárlói visszajelzések alapján történik! Az étrend-kiegészítő termékek recept nélkül kaphatóak. Szükség esetén konzultáljon kezelő orvosával! 18 éves kor alatt ne szedje a készítményeket!

ajándék ikon

1 / 5
4:00

×
Kérlek kedveld sajátmárkás oldalunkat!