Ügyfélszolgálat: +36(30)451-6801

kapszulaCENTER

Spanyol cseppek

(12 termék)

A spanyol cseppek egyfajta vágyfokozó cseppek nőknek és férfiaknak. Főként gyógynövény összetevőket, vitaminokat, nyomelemeket és aminosavakat tartalmaznak. 

A vágykeltő spanyol cseppek legendásak. Használatuk egyszerű, a nyelv alá vagy folyadékba kell csepegtetni és mint afrodiziákum, máris fokozza a libidót, növeli a nemi vágyat. 

A spanyol cseppek hatására vérbőség keletkezik a nemi szervek környékén, így a szexuális együttlét nagyobb örömmel fog járni. Használatuk biztonságos, mellékhatásoktól mentes.

Az egyik legkedveltebb spanyol csepp a Spanish Fly Extra, de mindenkinek más lehet a megfelelő, így érdemes a saját szájízünk szerint vásárolni, akár ízesített cseppeket is.

A spanyol cseppek használata

A szexuális aktus kezdete előtt 15-20 perccel érdemes használni a cseppeket. A mennyiséget az adott termék adatlapján találja, de általánosságban 5-10 csepp a napi adag, amelyet italba vagy a nyelv alá kell csepegtetni.

A napi adagot ne lépje túl!

Mit tartalmaznak a spanyol cseppek?

Ezek a vágykeltő cseppek átlalában vágyfokozó gyógynövények, aminosavak és vitaminok keveréke, így teljesen természetes és biztonságos vágyfokozó szerek.

Tovább olvasom
Pozíció
Név (emelkedő)
Név (csökkenő)
Ár (emelkedő)
Ár (csökkenő)
Dátum (emelkedő)
Értékelés
Népszerűség
Készlet
töltés

TÖLTÉS