eXXtreme Power Caps (2,5 és 10 kapszula)

Férfierő növelő étrend-kiegészítő kapszula, a jobb szexuális életért.
SKU: EXPC
Availability: In stock
Delivery date: 1-2 days

*
1990 Ft
excluding shipping

Az eXXTREME Power Caps egyedülálló természetes összetevőinek köszönhetően, növeli a szexuális vágyat, intenzívebb érzést és teljesebb szexet biztosít!

A gondosan kiválasztott növényi nyersanyagok kombinációja ösztönző hatással vannak a női nemi szervre. A kardamom hozzáadásával nagyobb teljesítményre leszel képes, ez a kapszula egy szenzációs lökést ad a szerelmi életedhez!

Az eXXTREME Power Caps segíthet Önnek először felfedezni az orgazmust, vagy megtapasztalni a rendkívüli orgazmust, sőt akár a többszörös vagy nagyon hosszú orgazmust és nagyobb élvezetet, mint eddig valaha.

Fogyasztása (ajánlott napi mennyiség): 1 darab kapszula (0,58g). 

Az eXXTREME Power Caps bevétele a tervezett szexuális eggyüttlét előtt kb. 1-2 órával ajánlott. A kapszulát szétrágás nélkül, bő folyadékkal kell lenyelni!
Az eXXTREME Power Caps növényi összetevőket tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula.

Összetevők: Kardamon, zab, zselatin, guarana, muira puama, B3 vitamin, B9 vitamin.

Hatóanyag tartalom a napi adagban: Kardamon 300 mg, zab 100 mg, guarana 30 mg, Muira Puama 10 mg, B3 vitamin 5 mg, B9 vitamin 0,05 mg

OÉTI szám: 11925/2012

Figyelem! Az általunk forgalmazott étrend-kiegészítő termékek nem alkalmasak betegségek kezelésére, gyógyítására és azok megelőzésére. A megadott termékjellemzők és hatások egyéntől függően változhatnak, azokat vizsgálatok nem igazolják, csak tájékoztató jellegűek, hatásuk leírása vásárlói visszajelzések alapján történik! Az étrend-kiegészítő termékek recept nélkül kaphatóak. Szükség esetén konzultáljon kezelő orvosával! 18 éves kor alatt ne szedje a készítményeket!

Tünetek & Betegségek:

  • merevedési zavar [38]

Összetevők:

  • B3 vitamin (Niacin) [1]
  • B9 vitamin (Folsav) [1]
  • Guarana (Paullinia cupana) [12]
  • Kardamon (Elettaria cardamomum) [1]
  • Muira puama (Ptychotepalum oladoides) [8]
  • Zab (Avena) [4]

Existing reviews

Kamu, nem működik cak vízhajtónak jó
Az előtte, máshol már vásároltam belőle, de erős vízhajtó hatásán kívül nem volt tapasztalható semmi különös. Más helyekről jó tapasztalatról tudok beszámolni, itt azt feltételezem, hogy gyenge hamisítványokat árulnak, mert azonos termék mást tudott. Több terméket vettem, azonos a véleményem mindegyik esetében, gyenge minőség. Sajnálom, de nem szeretem azt érezni, hogy becspnak.
From: Béla | Date: 10/7/2017 12:35 PM
Was this review helpful? Yes / No (0/0)
Customers who bought this item also bought
Related products
Kapcsolódó cikkek

1 / 5
4:00