Szállítás

 már 590 Ft-tól

 15 000 Ft felett ingyenes

 diszkrét csomagolás

 további információk
Miért érdemes nálunk vásárolni?

 teljes diszkréció, jelöletlen csomagolás

 15 000 Ft felett ingyenes szállítás

 100% elégedettség garancia

 30 napos pénzvisszafizetési garancia

 ajándék csajozási ebook

Muira Puama a növényi Viagra

Kúraszerű potencianövelő Férfi egészség Gyógynövény

2017. március 16.

muira puama

Muira puama másnéven a termékenység növénye

A muira puama egy, főleg merevedési zavarokra és impotencia kezelésére használt növény. Fás részéből és gyökeréből gyógyszereket, étrend-kiegészítőket gyártanak. A szexuális rendellenességek megelőzésére és a szexuális érdeklődés növelésére használják (afrodiziákumként). De gyomorrontásra vagy fájdalomra, menstruációs rendellenességre, ízületi fájdalomra (pl. reuma), gyermekbénulásra, általános tonikként és étvágygerjesztőként is felhasználják. Néhány ember egyenesen a bőrre viszi fel a növényt nemi vágyfokozás, reuma és izom bénulás esetén. Más gyógynövényekkel keverve orvosság a férfiak szexuális teljesítmény problémáira (pl. merevedési zavarok). A Muira puama botanikai neve Ptychopetalum olacoides. Ne csodálkozzunk, ha másféle változatban halljuk ezt a nevet, mivel sokféleképpen használják, mint mara puama, marapuama, vagy marapama.

muira puama növénymuira puama kapszulamuira puama kéreg


Muira Puama felhasználása

Elegendő bizonyíték van arra, hogy a muira puama jó hatással van:

  • szexuális rendellenességekre, korábbi kutatások szerint 2-6 tabletta egy különleges készítményből (Herbal vX), amely tartalmaz muira puama és ginkgo biloba kivonatot, vágyfokozó hatása van: növeli a közösülések számát olyan nők számára, akik alacsony nemi vággyal rendelkeznek
  • gyomorrontásra
  • menstruációs zavarokra
  • fájó ízületekre
  • étvágyzavarra

Több bizonyíték szükséges, hogy értékelni lehessen más hatásait is a muira puamanak.

 

Muira Puama mellékhatások

Nem köztudott tény, hogy a muira puama használata biztonságos vagy milyen mellékhatásai lennének. Nincs elegendő információ a muira puama használatáról terhesség vagy szoptatás esetén. Inkább maradjon a biztonságos oldalon és kerülje a növény fogyasztását ezekben az időkben.


Muira Puama adagolás

A növény megfelelő adagolását számos tényező befolyásolja pl. a felhasználó kor, egészségi állapota. Még nincs elég információ ahhoz, hogy meghatározzuk a megfelelő adagokat. Ne felejtse el, hogy a természetes alapanyagokat tartalmazó termékek nem mindig biztonságosak és az adagolásuk fontos lehet. Legyen biztos abban, hogy követi a lényeges utasításokat a termékek címkéjén és keresse fel gyógyszerészét vagy egy egészségügyi szakembert mielőtt elkezdi használni.

Muira Puama kutatások

1990-ben a Párizsi Szexológiai Intézet 262 olyan tesztalanyon végzett egy felmérést, akik szexuális problémákra és merevedési zavarokra panaszkodtak. Két hét alatt napi 1-1,5g muira puama kéreg kivonat fogyasztása mellett a páciensek 62%-a tapasztalta úgy, hogy a kezelés jó hatással volt a nemi vágyukra. A kutatás placebo kontrollált volt, voltak akik semmit sem kaptak és velük hasonlították össze a Muira Puamát kapó más tesztalanyokat.

 

Kapcsolódó termékek

Hagyjon egy hozzászólást

0 / 5
4:00