Ügyfélszolgálat: +36(30)451-6801

kapszulaCENTER

6 tipp, hogyan növelje a feromon szintet

Feromon parfüm Tesztoszteron fokozók
feromon növelés hatása

Az emberi feromonok a testen lévő olyan vegyi anyagok, amelyek természetes illatot kölcsönöznek az egyéneknek és vonzódást keltenek az ellenkező nemben. Általában két ember közötti kémiai vonzerőnek is nevezik, a férfiak és a nők is különböző feromonokkal rendelkeznek. Vannak, akik nagyobb mennyiséget termelnek ezekből a vegyi anyagokból, ezért lehet az, hogy őket nagyobb rajongás övezi. Mivel úgy tűnik, hogy kapcsolat van a női feromonok és a férfi tesztoszteron szint között, a tesztoszteron növelése lehet a titok. Talán a feromon parfüm lehet a legegyszerűbb módja a feromon növelésének, de azért nézzünk pár ötletet rá.

1. Gyakorolatok a tesztoszteronszint növelésére

Végezzen súlyzós gyakorlatokat, amelyek a nagy izomcsoportok megdolgozására összpontosítanak. Ne feledje, hogy sokkal előnyösebb, ha kevesebb ismétlést végez, nagyobb súlyokkal. A pórusai által kiváltott verejték a szervezet természetes feromonjait is terjesztik a bőrén.

2. Fogyasszon magas cink tartalmú ételeket

Az ásvány nemcsak növeli a tesztoszteronszintet, hanem fokozza a férfi termékenységet is. Osztriga, kagyló, búzacsíra és búzakorpa a lista tetején. A szervezet önmagában nem képes önálló cinket előállítani, így az élelmiszerforrásból kell pótolnia. A vörös hús, sovány sertéshús, csirke, földimogyoró, tojás, joghurt, tej és sajtok, amelyek mérsékelten tartalmaznak cinket. A legfontosabb az alacsony zsírtartalmú, magas fehérjetartalmú ételek fogyasztása.

3. Még több cink 

Vegyünk cink tartalmú étrend-kiegészítőket, hogy segítsünk testünknek több tesztoszteront termelni. A kis dózisú cink-kiegészítők hasznosak lehetnek. Ha azonban túl sokat szed, akkor olyan mellékhatások jelentkezhetnek, mint a rézhiány, csökkent immunrendszeri funkciók vagy a jó koleszterin szint csökkenése. A napi ajánlott cink bevitel 11 mg, melyet maximum 15 milligrammal lépjen túl. 

4. Megfelelő tisztálkodás

Fürdés során használjon forró vizet, szappan nélkül. Használjon szantálfa illóolajokat a dezodor helyett a baktériumok elpusztítására, ami rossz szagot okozhat. A jó higiéniát meg kell őrizni, de ne essen túlzásba. A túlzott zuhanyozás vagy fürdés erőteljesen lemossa a testének természetes feromonjait.

5. Az alvás fontossága

Aludjon jól éjszaka. Ha elhagyja a megfelelő mennyiségű és minőségű alvást, akkor csökkent a tesztoszteron termelés és ez a libidó vesztéséhez vezethet.

6. Használjon feromon tartalmú parfümöket

Ha szervezete nem termel megfelelő mennyiségű feromont, akkor érdemes kipróbálni egy feromon tartalmú parfümöt, mely nagyobb magabiztosságot adhat és kiválthatja a vonzódást az ellenkező nem felől.

Hozzászólások

Új hozzászólás
    töltés

    TÖLTÉS