Ügyfélszolgálat: +36(30)451-6801

kapszulaCENTER

Nespresso kérdezz-felelek

Kávé
nespresso kapszulák

Hány kapszula található csomagonként?

Minden csomagban 10 kapszula van.

Az összes Nespresso gép ugyanazt a kapszulát használja?

A Nespresso gépek két típusa létezik:

  • Nespresso OriginalLine (Pixie, CitiZ, U, Inissia, Lattissima ...) mindezek ugyanazt a típusú Espresso kapszulát használják, amit a fenti képen láthatunk.
  • A Nespresso VertuoLine saját típusú kapszulát használ (nem kompatibilis az OriginalLine-rel), és a Coffee vagy Espresso készülékekben kapható. Jelenleg csak Amerikában kapható.

Használható a Dolce Gusto kapszula egy Nespresso gépben?

Nem, mivel nem kompatibilisek.

Mi az a Nespresso Welcome Pack?

Amikor megkapja a frissen vásárolt Nespresso gépet, az tartalmaz egy Welcome Pack-et, ami egy csomag, amely magában foglal egy-egy kapszulát minden kávéból, amivel megkóstolhatja és kiválaszthatja kedvencét.

Használhatom a saját kávémat egy Nespresso gép segítségével?

Nincs hivatalos módszer erre, de van néhány újratölthető Nespresso kapszula. Ezek a hivatalosan nem érhetők el a Nespresso-tól, és óvatosnak kell lenni, mivel néhány káros lehet a gépére. Ahelyett, hogy saját kávéját használná, azt javaslom, hogy vegyen Nespresso kompatibilis kapszulákat.

Minden Nespresso kapszula azonos méretű?

Ha ugyanabban a kategóriában vannak, akkor ugyanolyan méretűek. Minden OriginalLine Nespresso kapszula azonos méretű, ugyanez igaz a VertuoLine kapszulákra is (bár magasságban és térfogatban ezek eltérhetnek).

Hányszor használhatók a Nespresso kapszulák?

Minden kapszula csak egyszer használható.

Mely Nespresso kompatibilis kapszulák a legjobbak?

Ezek olyan utángyártot, kompatibilis kapszulák, amelyek nagyon hasonlítanak az eredeti Nespresso kapszulákhoz, így nem ártanak a gépnek. Ha különböző márkától vásárol, akkor bővítheti a rendelkezésre álló választékot. Az egyik legjobb márka a Gourmesso, egy európai márka, amely Nespresso kapszulák helyettesítésére specializálódott. A kávéjukat az ügyfelek nagyra értékelik, és ez a legolcsóbb Nespresso alternatíva.

Milyen tartozékok vásárolhatók meg a Nespresso gépekhez?

Az Aeroccino tejhabosító: ez egy fantasztikus lehetőség valaki számára, aki szereti a tejalapú kávéitalokat, mint például a Cappuccino vagy a Latte. Habos tejet készít - hideget vagy meleget - egy gombnyomással. Ezt egy Nespresso készülékkel vásárolhatja meg, vagy akár egymagában is hozzájuthat.

Nespresso kapszulatartó: a kapszulák szervezéséhez nélkülözhetetlen. A kapszulatartó állványokról előző cikkünkben olvashat.

Hozzászólások

Új hozzászólás

    Kapcsolódó termékek

    töltés

    TÖLTÉS