Ügyfélszolgálat: +36(30)451-6801

kapszulaCENTER

Hogyan szedjünk potencianövelő kapszulákat, hogy optimálisan fejtsék ki a hatásukat?

Potencianövelő
potencianövelő szedése

 Nem elég megtalálni a megfelelő étrend-kiegészítőt de annak szedésekkor nem árt ha betartunk pár egyszerű szabályt, hogy még inkább a kívánt hatást érjék el. Ezek a szabályok vonatkoznak potencianövelőkre, mint a Kamagra de akár egy sima C-vitaminra is.

Milyen szabályokat tartsunk be, hogy a maximális hatást kifejtsék a tabletták vagy kapszulák?

 1. Éhgyomorra vegyük be. A legtöbb potencianövelő esetében érdemes, ha a bevétel előtt 3-4 órával már nem eszünk, hogy maximálisan fel tudjon a hatóanyag szívódni. Érdemes a bevétel után is 30-60 percet várni, míg kifejti a hatását.
 2. A legnépszerűbb potencianövelőket, mint a Green Snake Forte vagy a Blue Diamond akár felezni is lehet. Vannak annyira erősek ezek a készítmények, hogy a kívánt hatást kisebb problémák esetén már fél szem is eléri. A gyorsabb hatásfok érdekében érdemes a kapszulát szétszedni és a benne lévő port vízben elkeverni, az optimális müködés érdekében.
 3. A legtöbb szildenafil és tadalafil alapú és potencianövelő tabletta esetében igaz, de a természetes összetevőjűekről is elmondható, hogy grapefruitot ne fogyasszunk mellé.
 4. Ha valaki cukorbeteg, keringési problémái vannak akkor bármilyen étrend-kiegészítő használata előtt konzultáljon kezelőorvosával, gyógyszerészével.
 5. A szildenafil tartalmú gyógyszerek de némelyik természetes hatóanyagú potencianövelő is enyhe fejfájást okozhat, ez sok víz fogyasztásával minimalizálható vagy megelőzhető. Ha Kamagrát veszünk be akkor igyunk mellé sok folyadékot, lehetőleg vizet.
 6. Gyógyszerek mellé ne igyunk alkoholt, mert kölcsönhatásba léphet vele és módosíthatja annak hatásmechanizmusát vagy gyengítheti annak hatását. A Viagra vagy éppen a gyógynövény tartalmú potencianövelők, férfierő kapszulák alkohol fogyasztásával veszítenek hatékonyságukból.
 7. A csípős ételek irritálhatják a gyomrot, ami szintén a felszívódásra negatív hatással lehet.
 8. Vitamin szedése esetén nézzük meg mennyi a napi ajánlott bevitel (RDA) belőle és annyit próbáljunk csak fogyasztani. Maximum extrém igénybevétel esetén (nehéz fizikai munka, élsport stb) van értelme ennél többet bevinni a szervezetbe, mert a felesleg a vízben oldodó vitaminok esetében úgyis távozik.
 9. Minden esetben tájékozódjunk, hogy nem-e vagyunk allergiások az étrend-kiegészítő valamelyik összetevőjére. Ha nem reagálunk jól mondjuk a kurkumára, akkor ne fogyasszunk olyan kapszulát, ami tartalmazná.
 10. Ha van szedési útmutató annak lépéseit kövessük és a napi meghatározott mennyiséget ne lépjük túl. Például ha a Blue Diamond kapszulát 3-4 naponta javasolt szedni maximum, akkor egy 30 szemes kiszerelést ne vigyünk be 1 hónap alatt.

Hozzászólások

Új hozzászólás

  Kapcsolódó termékek

  töltés

  TÖLTÉS