Ügyfélszolgálat: +36(30)451-6801

kapszulaCENTER

Potencianövelők 2019-ben

Potencianövelő
potencianövelő 2019-ben

A tavalyi év folyamán született a korábbi cikkünk, melyben a tavalyi potencianövelő szereket vettük a célkeresztbe. Ezúttal az új év, azaz 2019 termékeit vizsgáljuk, melyeket vonták be, melyek az új üdvöskék, és melyek azok, amik esetleg újra felbukkantak.

Kezdjük a tavalyi évet meghatározó termékkel, a Boom Boom kapszulával. A potencianövelők piacán elég meghatározó a szerepe, hiszen csak nálunk több ezer doboz fogyott belőle. Hatásos és sok férfi visszatérő vendégként vásárolt belőle. Az ősz folyamán volt egy kis probléma az ellátottságával, de idő közben visszatért a piacra és újra hasznos társa lehet a merevedési zavarokkal küzdő férfiaknak.

Bár egy kissé lemaradva a, de a Boom Boom potencianövelőhöz hasonlóan a Tornado is szépen fogy. Szintén kedvelt és hatásos szerről van szó, ami megjárta a betiltást is. Mára javították a hiányosságokat és ismét megvásárolható.

Az XXL termékek időközben felvették a versenyt a Boom Boom / Tornado / Gold Power hármassal, és az eladási lista elejére kalibrálták magukat. Nem is csoda, hiszen mind árban, mind változatos kiszerelésükben és hatásukban is kiválló étrend-kiegészítőkről van szó. Az XXL Powering termékek (Rider, Blue Diamond, XXL Powering, Dr. Hard, Golden Bridge) eladásának eloszlása nagyjából egyenletes, mindegyik férfierő kapszulából nagyjából ugyanannyi fogy. Sajnos az ellátásuk néha akadozik, a 8-as kiszerelés sokszor hiánycikk a piacon.

A tavalyi év újdonsága a Szuperhős kapszula volt, amely magyar nevével lopta be magát a vásárlók szívébe. Persze önmagában a név mit sem érne, ha a termék hatástalan volna. Szerencsére a visszjelzések és vélemények alapján jó hatással van a merevedési zavarokra és segít a megfelelő erekció elérésében. A Szuperhős ára valamivel drágább, mint a társaié, de megéri a befektetés!

Ugyan létezik még a 69 for Men, de sajnos igen ritkán érkezik belőle szállítmány és akkor is kevés. A termék maga pedig jó és a potencianövelő fórumok véleményei is ezt támasztják alá. Az ára is igen kedvező, csak ajánlani tudjuk. Már ha éppen kapható a webáruházak virtuális polcain.

Egy másik nagy visszatérő kapszula az SPX, amely annak idején a TOP 5 eladott termék között volt. Sajnos az eladásokban most meg sem közelíti a fénykorát, pedig ára és kiszerelése is változatlan maradt. Kíváncsian várjuk, vajon újra fellép-e a TOP10 potencianövelő közé.

Két terméket érdemes még megemlíteni, melyek már a kezdetek óta jelen vannak a potencianövelők piacán. Ezek a sima Dragon Power (nem a plus, ami nem annyira hatásos) és az El Torito. Mindkét kapszula igen kedvelt, hiszen hatásuk bizonyított az erekciós problémák esetében.

Megbízhatóság és készlet szerint a Green Snake Forte kapszulát ajánlanánk, melynek az ellátása zökkenőmentes, hatása megfelelő, míg ára is jónak mondható a 4 szemes kiszerelés miatt.

A sorból kicsit kilóg a Liderin, amely az egyetlen termék, amely Magyarországon készül a Walmark jóvoltából. A természetes összetevőkkel készült potencianövelő megbízható, ára kissé magasabb is a többi terméknél. 

Az év vesztese mindenképp a Gold Power, amely a legjobban fogyó potencianövelőnk volt. Sajnáljuk, mert optimális hatásával és jó árával nagyon kedvelt terméknek számított. Sajnos ideiglenes hiány alakult ki belőle, de reméljük hamarosan ismét a piac része lesz.

A másik kifutott termék a Maraton kapszula, amely a megújulást követően elég kedvelt termékké nőtte ki magát. Sajnos a helyét egy másik terméknek kell átvennie, mert valószínűleg egy darabig nem lesz kapható. A Diablo Max erekciós kapszulát ajánljuk helyette, amely hasonló hatással és árral rendelkezik a 6 darabos termékek között.

Említsük meg még a Herkules, az Eroton és az Extramin potencia-problémékra alkalmazott kapszulákat is. Sajnos ezek is kifutott termékek közé kerültek. Bár az Eroton éppen elkezdett fogyni és beindult a kereslet iránta, el is tűnt a boltok polcairól. A Herkules nem volt a legkeresettebb termék, bár volt akik szerették és jó véleménnyel voltak róla.

Hozzászólások

Új hozzászólás
    töltés

    TÖLTÉS