Szállítás

 már 590 Ft-tól

 20 000 Ft felett ingyenes

 diszkrét csomagolás

 1 napos szállítás

MPL logo  további információk
Miért érdemes nálunk vásárolni?

 teljes diszkréció, jelöletlen csomagolás

 20 000 Ft felett ingyenes szállítás

 100% elégedettség garancia

 30 napos pénzvisszafizetési garancia

 ajándék csajozási ebook

árösszehasonlíto oldalak

Potencianövelők 2019-ben

Potencianövelő

2019. január 10.

potencianövelő 2019-ben

A tavalyi év folyamán született a korábbi cikkünk, melyben a tavalyi potencianövelő szereket vettük a célkeresztbe. Ezúttal az új év, azaz 2019 termékeit vizsgáljuk, melyeket vonták be, melyek az új üdvöskék, és melyek azok, amik esetleg újra felbukkantak.

Kezdjük a tavalyi évet meghatározó termékkel, a Boom Boom kapszulával. A potencianövelők piacán elég meghatározó a szerepe, hiszen csak nálunk több ezer doboz fogyott belőle. Hatásos és sok férfi visszatérő vendégként vásárolt belőle. Az ősz folyamán volt egy kis probléma az ellátottságával, de idő közben visszatért a piacra és újra hasznos társa lehet a merevedési zavarokkal küzdő férfiaknak.

Bár egy kissé lemaradva a, de a Boom Boom potencianövelőhöz hasonlóan a Tornado is szépen fogy. Szintén kedvelt és hatásos szerről van szó, ami megjárta a betiltást is. Mára javították a hiányosságokat és ismét megvásárolható.

Az XXL termékek időközben felvették a versenyt a Boom Boom / Tornado / Gold Power hármassal, és az eladási lista elejére kalibrálták magukat. Nem is csoda, hiszen mind árban, mind változatos kiszerelésükben és hatásukban is kiválló étrend-kiegészítőkről van szó. Az XXL Powering termékek (Rider, Blue Diamond, XXL Powering, Dr. Hard, Golden Bridge) eladásának eloszlása nagyjából egyenletes, mindegyik férfierő kapszulából nagyjából ugyanannyi fogy. Sajnos az ellátásuk néha akadozik, a 8-as kiszerelés sokszor hiánycikk a piacon.

A tavalyi év újdonsága a Szuperhős kapszula volt, amely magyar nevével lopta be magát a vásárlók szívébe. Persze önmagában a név mit sem érne, ha a termék hatástalan volna. Szerencsére a visszjelzések és vélemények alapján jó hatással van a merevedési zavarokra és segít a megfelelő erekció elérésében. A Szuperhős ára valamivel drágább, mint a társaié, de megéri a befektetés!

Ugyan létezik még a 69 for Men, de sajnos igen ritkán érkezik belőle szállítmány és akkor is kevés. A termék maga pedig jó és a potencianövelő fórumok véleményei is ezt támasztják alá. Az ára is igen kedvező, csak ajánlani tudjuk. Már ha éppen kapható a webáruházak virtuális polcain.

Egy másik nagy visszatérő kapszula az SPX, amely annak idején a TOP 5 eladott termék között volt. Sajnos az eladásokban most meg sem közelíti a fénykorát, pedig ára és kiszerelése is változatlan maradt. Kíváncsian várjuk, vajon újra fellép-e a TOP10 potencianövelő közé.

Két terméket érdemes még megemlíteni, melyek már a kezdetek óta jelen vannak a potencianövelők piacán. Ezek a sima Dragon Power (nem a plus, ami nem annyira hatásos) és az El Torito. Mindkét kapszula igen kedvelt, hiszen hatásuk bizonyított az erekciós problémák esetében.

Megbízhatóság és készlet szerint a Green Snake Forte kapszulát ajánlanánk, melynek az ellátása zökkenőmentes, hatása megfelelő, míg ára is jónak mondható a 4 szemes kiszerelés miatt.

A sorból kicsit kilóg a Liderin, amely az egyetlen termék, amely Magyarországon készül a Walmark jóvoltából. A természetes összetevőkkel készült potencianövelő megbízható, ára kissé magasabb is a többi terméknél. 

Az év vesztese mindenképp a Gold Power, amely a legjobban fogyó potencianövelőnk volt. Sajnáljuk, mert optimális hatásával és jó árával nagyon kedvelt terméknek számított. Sajnos ideiglenes hiány alakult ki belőle, de reméljük hamarosan ismét a piac része lesz.

A másik kifutott termék a Maraton kapszula, amely a megújulást követően elég kedvelt termékké nőtte ki magát. Sajnos a helyét egy másik terméknek kell átvennie, mert valószínűleg egy darabig nem lesz kapható. A Diablo Max erekciós kapszulát ajánljuk helyette, amely hasonló hatással és árral rendelkezik a 6 darabos termékek között.

Említsük meg még a Herkules, az Eroton és az Extramin potencia-problémékra alkalmazott kapszulákat is. Sajnos ezek is kifutott termékek közé kerültek. Bár az Eroton éppen elkezdett fogyni és beindult a kereslet iránta, el is tűnt a boltok polcairól. A Herkules nem volt a legkeresettebb termék, bár volt akik szerették és jó véleménnyel voltak róla.

Az oldalon található tartalom forrás megjelöléssel szabadon felhasználható és másolható!

copyscape icon
Vásároljon ma kiemelt termékeinkből, akár ingyenes szállítással!
the rider potencianövelő
újra kapható

Rider (2, 4 és 8 kapszula)

Bivalyerős potencianövelő férfiaknak, kizárólag növényi összetevőkből.
3200 Ft

El Torito Extra (6 kapszula)

Az El Torito Extra egy régi klasszikus potencianövelő férfiak részére, új köntösben.
6000 Ft
dragon power classic
#3
Erős hatás

Dragon Power (3 kapszula)

Dragon Power a megbízható veterán potencianövelő!
3900 Ft
3400 Ft-tól
golden bridge potencianövelő 2018
nem kapható
Erős hatás

Golden Bridge (2,4 és 8 kapszula)

Golden Bridge férfi erő készítmény ha úgy érzi gondja van a libidójával és lecsökkent a sz...
3390 Ft
69 for men potencianövelő
újra kapható
Erős hatás

69 for Men (2 kapszula)

69 for Men potencianövelő férfiaknak, amely gyors és hosszan tartó erekciót biztosít javít...
3600 Ft

Pertinax 3in1 (4 kapszula)

Az első potencianövelő, amely spermanövelő és magömlés késleltető hatással is bír!
5490 Ft
Szuperhős Potencianövelő
#1
Erős hatás

Szuperhős potencianövelő (6 kapszula)

Kiváló minőségű magyar termék, komplex férfierő növelő hatás.
6990 Ft
6490 Ft-tól

Green Snake Forte (4 darabos)

A Green Snake potencianövelő segít a megfelelő erekció elérésében és annak fenntartásában ...
4590 Ft
4190 Ft-tól

Hagyjon egy hozzászólást

ajándék ikon

0 / 5
4:00

×
Kérlek kedveld sajátmárkás oldalunkat!