Xerex (37 db)

A Xerex egy csak természetes összetevőket tartalmazó kúraszerűen szedhető férfierő kapszula.
Kiszrelés: 37 kapszula
Egységár: 189 Ft / kapszula
SKU: XEX
Availability: In stock
Delivery date: 1-2 days
6990 Ft
excluding shipping

Xerex férfierő kapszula bemutatása:

A Xerex ereje a "természet bölcsességében", az egyes összetevők több ezer éves felhasználási hagyományában rejlik, amit a modern amerikai kutatás-fejlesztés vívmányaival ötvöz. A Xerex azonban a szinergia törvényének (együttműködés, együttes hatás) kiaknázásával válhat férfiak millióinak titkos fegyverévé.

Xerex szedési útmútató:

Egy hétig napi 2 tablettát, utána napi 1 tablettát a hónap végéig. A következő hónapban pedig kezdd előlről a kúrát. Amennyiben tervezel szexuális együttlétet, akkor egy órával az aktus előtt tedd ezt meg. Ha nem tervezel szexuális együttlétet, akkor két étkezés között, minden nap ugyanabban az időszakban vedd be a készítményt.

A Xerex összetétele:

 

Niacin

25 mg

B12-vitamin

25 mcg

E-vitamin

5 mg

Cink

15 mg

Ginkgo Biloba

150 mg

Fűrészpálma

75 mg

Szibériai ginzeng

50 mg

Zab- kivonat

50 mg

L- arginin

10 mg

Maca

10 mg

Osztriga kivonat

1 mg

Sarsaparilla

1 mg

 

 

OÉTI szám: 10318/2012.

 

 

Figyelem! Az általunk forgalmazott étrend-kiegészítő termékek nem alkalmasak betegségek kezelésére, gyógyítására és azok megelőzésére. A megadott termékjellemzők és hatások egyéntől függően változhatnak, azokat vizsgálatok nem igazolják, csak tájékoztató jellegűek, hatásuk leírása vásárlói visszajelzések alapján történik! Az étrend-kiegészítő termékek recept nélkül kaphatóak. Szükség esetén konzultáljon kezelő orvosával! 18 éves kor alatt ne szedje a készítményeket!

Related products

1 / 5
4:00