Ügyfélszolgálat: +36(30)451-6801

kapszulaCENTER

10 étel, melyek felpezsdítik a szexuális életét

Férfi termékek Vágyfokozó
libido fokozás

Az osztriga jól ismert afrodiziákum, de mi van az almával, a sáfránnyal és a taával? Az étel természetes és egészséges módja lehet az összes motor megfelelő működésének, és bár nagy hangsúlyt fektet a libidók fokozására, a hangulat megteremtése és a szív egészségének megőrzése ugyanolyan fontos lehetOlvassa el a cikket, hogy felfedezzen 10 ételt, amelyek a szív funkciók és a hangulat javításával támogatják a szexuális életét.

1. Alma

régi idézetet "naponta egy alma, az orvost távol tartja" lehet, hogy folytatni kellene úgy, hogy "... és javítja a szexuális funkciókat is". Egy több mint 700 nőn végzett 2014-es tanulmány azt találta, hogy az alma rendszeres (napi 1-2) fogyasztása jobb általános szexuális funkciókat és megnövekedett síkosságot eredményezett. A kutatók úgy vélik, hogy ezekben az eredményekben szerepet játszhatnak a fitoösztrogének, az antioxidánsok és a polifenolok sokasága, amelyek az almában találhatók.

2. Maca

Az Andok-hegységen a maca gyökerét több ezer éve használják gyógyító szuperfoodként. A gyökereket általában por vagy tabletták formájában értékesítik. A "BMC Complementary and Alternative Medicine" 2010-ben publikált tanulmánya azt mutatta, hogy a maca segíthet a szexuális vágy növelésében, ha napi 1.5 - 3 gramm dózisban legalább 6 héten át alkalmazzák. A maca egy nagyon egyedi malátaízzel rendelkezik, és a turmixok kiválló alapanyaga lehet.

3. Chili paprika

A "minnél melegebb, annál jobb" lehet, hogy nem csak a szexre vonatkozik, különösen akkor, amikor a paprikáról van szó. A kapszaicin - a paprikában található vegyi anyag, amely a chili, jalapeno és habanero tüzét adja - fokozza a vérkeringést. A kutatások azt mutatják, hogy a kapszaicin felszabadítja az endorfinokat, így a szervezetnek extra jó érzést ad.

4. Zöld tea

Az egészségi előnyök széles körében ismert a fogyástól a rákmegelőzésig. A zöld tea érdekes lehet akkor is, ha a szexről van szó. A zöld tea antioxidánsokkal van tele, melyet katechinnek hívnak és amely segít fenntartani az ereket jó állapotát és ezáltal a cirkulációt is segíti. Ha tea, akkor zöld tea! A zöld tea több katekint tartalmaz, mint a fekete- vagy oolong tea.

5. Vörös bor

Ki ne szeretné a testes borokat? Az olasz kutatók közel 800 nővel foglalkoztak, és azt találták, hogy azok, akik két pohár vörösbort fogyasztottak naponta, nagyobb nemi vágyat és jobb szexuális funkciókat értek el azokkal szemben, akik több mint két pohár alkoholt fogyasztottak, vagy akik teljesen tartózkodtak tőle. Egy elmélet? A vörösbor antioxidánsokat tartalmaz, amelyek segíthetnek a véráramlásban. Legyen óvatos: egy vagy két pohár növelheti a libidót, de túl sok alkohollal csökkentheti a szexuális teljesítményt.

6. Csokoládé

Azok a csokoládéval töltött, szív alakú dobozok nemcsak kellemes ajándékot jelentenek, de segíthetnek a hangulat megalapozásában is. A csokoládé egy feniletilamin nevű vegyületet tartalmaz, amely segít az örömet okozó endorfinok felszabadításában. Valójában egy angol tanulmány megállapította, hogy a csokoládé megverte a csókot, mikor a testet elöntő "jó érzésről" van szó. A legtöbb egészségügyi előny elérése érdekében ragaszkodjon a legalább 70 százalékos kakaóval készült csokoládéhoz.

7. Ginzeng

Már az ősi kínai orvoslásban is használták a ginzenget és a mostani kutatások is alátámasztják, hogy mind a nők, mind a férfiak számára hasznos étrend-kiegészítő lehet. A Hawaii Egyetemen végzett tanulmány megállapította, hogy a libidóban és az elégedettségben a ginseng szedése jelentős javulást mutatott a résztvevő nők körében. Tanulmányok azt is megállpították, hogy a ginseng segít kezelni a merevedési zavarokat a férfiak esetében.

8. Rák

Azok számára, akik nem kedvelik az osztrigát, a rák lábak jelenthetik a trükköt. A rákban megtalálható a cink, az az ásványi anyag, amely az osztrigát a libidó fokozók térképére varázsolta. A cink fontos a férfiak megfelelő tesztoszteronszintjének biztosításához

9. Sáfrány

Egy, a "Food Research International" folyóiratban megjelent tanulmányban a kutatók azt találták, hogy a sáfrány - a főzéshez használt fűszer - és annak parfüm illata hozzájárul a szexuális teljesítmény fokozásához. A romantikus spanyol Paella-vacsora elkészítése, vagy a csirke fűszeres megszórása egyszerre könnyű módja annak, hogy felmelegítsék a dolgokat a hálószobában.

10. Diófélék

Mint növényi forrás, a diófélék az egyik legjobb forrásai az L-arginin aminosavnakA szervezetben az arginin nitrogén-oxidokká alakul át, amely megnöveli az ereket és segít a vér áramlásában az egész testen át. Szóval fogyasszon diót! Egy nemrég végzett dió (az egyetlen omega-3-t tartalmazó dióféle) tanulmány azt találta, hogy azoknál a férfiaknál, akik naponta fogyasztanak diót, a spermium vitalitás és mozgékonyság javult. És jó hír a nők számára - a mandulák kifejezetten jó E-vitamin források, amelyről kimutatták, hogy segít csökkenteni a hüvelyi szárazságot. 

Hozzászólások

Új hozzászólás
    töltés

    TÖLTÉS