Ügyfélszolgálat: +36(30)451-6801

kapszulaCENTER

Csak zöld pipás készítményeket vásároljon!

Potencianövelő
Csak zöld pipás készítményeket vásároljon!

A Nébih rendszeresen ellenőrzi az OÉTI-notifikációs számmal rendelkező termékeket, hogy a fogyasztók valóban ellenőrzött termékeket vegyenek csak be. Amennyiben a NÉBIH gyógyszerhatóanyagot talál valamelyik készítményben akkor azt azonnal betiltja és a zöld pipát leveszi a készítményről. Az elmúlt években szerencsére nagyon kevés ilyen visszaélés volt, betiltott potencianövelők kapcsán. Az alábbi betiltott potencianövelők ki lettek vonva a forgalomból.

 

Betiltott potencianövelők

 

  • El Torito:Panax ginsenget, fűrészpálma termést, fahéjat tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula férfiaknak, 300 mg x 6 kapszula Forgalmazó: Big Star Street Kft. (1112 Budapest, Repülőtéri út 2.) OGYÉI nyilvántartási szám: 6904/2010. Kimutatott gyógyszer-hatóanyag: Sildenafil

  • Red One: étrend-kiegészítő férfiak számára, 400 mg x 2 kapszula Forgalmazó: Red One Expert Kft. (3397 Maklár, Egri út 69.) OGYÉI nyilvántartási szám: 16925/2015. Kimutatott gyógyszer-hatóanyag: Homosildenafil, Sildenafil, Tadalafil, Thioaildenafil, Thiosildenafil. Ennek a terméknek lett az útódja a Red One Plus, mely már maximálisan megfelel a törvényi előírásoknak és a felhasználók egy zöld pipás készítményt vásárolhatnak meg, ha a Red One Plusra esika választásuk.

  • King Life: Panax Ginseng tartalmú étrend-kiegészítő tabletta (8 tabletta) 100% természetes összetevők, 5600 mg Forgalmazó: Szaniter City Kft. (2300 Ráckeve, Irinyi utca 6.) OGYÉI nyilvántartási szám: 17496/2016. Kimutatott gyógyszer-hatóanyag: Sildenafil, Tadalafil

  • Dragon Power étrend-kiegészítő volt anno az egyik legnépszerűbb, de ez sem kapható már, ennek utódja a Dragon Power Plus, mely többszörösen bevizsgált és teljesen biztonságos.

 

Sokan még mindig a Dragon Powert keresik, pedig ez már nem elérhető, ez egy betiltott potencianövelő. Ugyan hatékony volt, de ennek az oka, hogy szildenafilt tartalmazott, mely a Viagra és a Kamagra alapanyaga is.

A Kapszulacenter.hu oldalon csakis legális, OÉTI-notifikációs számmal rendelkező, zöld pipás étrend-kiegésztők kaphatók, melyek kizárólag gyógynövény és egyéb természetes hatóanyagot tartalmaznak, az alábbi betiltott potencianövelők sose voltak a kínálatunkban és ha valamelyik terméket betiltanák azonnal ki is kerülne onnan. Amennyiben egy termékről kiderül, hogy nem felel meg a NÉBIH leírásainak azonnal lekerül a kínálatunkból. Több, mint 300 termék van jelenleg webáruházunk egyre bővülő kínálatában, de kiemelt figyelmet fordítunk, hogy kétes termékek ne kerüljenek ki és amikkel kapcsolatban negatív visszajelzések vannak vagy elégedetlenek a vásárlóink azokat azonnal levegyük a kínálatból! A termékeinkre pénz visszafizetési garanciát biztosítunk vagyis, ha valaki nem volt megelégedve a gyártó által ígért hatással annak minden bontatlan doboz árát visszafizetjük!

 

Frissítés: olvassa el a 2017-es évben betiltott potencianövelőkről szóló cikkünket is!

Hozzászólások

Új hozzászólás
    töltés

    TÖLTÉS