Szállítás

 már 590 Ft-tól

 15 000 Ft felett ingyenes

 diszkrét csomagolás

 további információk
Miért érdemes nálunk vásárolni?

 teljes diszkréció, jelöletlen csomagolás

 15 000 Ft felett ingyenes szállítás

 100% elégedettség garancia

 30 napos pénzvisszafizetési garancia

 ajándék csajozási ebook

A korai magömlés elkerülése természetes hatóanyagokkal

Magömlés késleltető

monday, february 6, 2017

korai magömlés elkerülése

A korai magömlés az egyik leggyakoribb szexuális zavar a 40 év alatti férfiak esetében. Korai magömlésről akkor beszélünk, ha a közösülés esetén a férfi spermája korábban távozik a péniszből, mint azt szeretné. Általában 2 percnél szokták ezt az időt definiálni, de ha a férfi vagy párja még nem szeretné az ejakulációt, akkor azt korainak nevezzük és igen frusztráló mindkét fél számára. Ez előfordulhat akár a behatolás előtt is. Olyan tényezők, mint a stressz, az életkor, és a prosztata problémák hozzájárulnak a korai magömléshez. Néhány gyógynövény készítmény segíthet tenni a korai magömlés ellen.


Első lépés korai megömlés ellen

Vegyünk be 100 milligramm káva gyökeret (mámorbors) az aktus megkezdése előtt. A káva gyökér elérhető tabletta, por vagy tea formájában a bioboltok oldalain. A káva növeli a vér áramlását a péniszben, és lassítja a szeuális stimuláció kiváltotta reakciót, így segít hosszabb ideig fenntartani erekciót.

 

Második lépés korai magömlés ellen

Adjunk két csepp hibiszkusz virág kivonatot 1/4 csésze vízhez és lassan kortyolva igyuk meg. A hibiszkusz virág segít a stressz feloldásában, és elősegíti a romantikus szexuális érzéseket, ami képes növelni és fenntartani erekciót és irányítani magömlést.

 

Harmadik lépés korai magömlés ellen

Szedjünk férfiak számára készített multivitamint vagy kúraszerű potencianövelőt. Ezek a készítmények, az egészséges étkezéssel és kis edzéssel növelik a szexuális kitartást és teljesítményt.


Negyedik lépés

Vegyünk be Graphites 12C tablettát naponta 2-4-szer. Az étrend kiegészítő ismételt szedése segithet megállítani a koai magömlést. Ha állapota javul, akkor ne használja tovább ezt a kiegészítőt. 

 

Ötödik lépés

Próbálja ki az 5HTP (hidroxi-triptofán) étrend kiegészítő napi szedését. Az 5HTP egy természetesen előforduló tápanyag, amely felelős a szexuális egészség és seratonin termeléséért. Ez elnyomja a szexuális vágyat, hogy ejakulátum hamarabb távozzon, mint a normál esetben, miközben növeli az állóképességet. A termék megtalálható számos bioboltban és gyógyszertárban.

 

Figyelmeztetés

Az korai magömlés leküzdésére használt táplálék kiegészítők alkalmazása esetén konzultáljon kezelő orvosával.

Related products

Leave your comment

0 / 5
4:00