Ügyfélszolgálat: +36(30)451-6801

kapszulaCENTER

Potencianövelők 2020

Potencianövelő
potencianövelők 2020

Idén januárban ismét jelentkezünk potencianövelő körképünkkel, amely választ adhat a 2020-as év elején kapható kapszulák hatásáról, áráról, melyiket érdemes megvásárolni és melyiket nem. 

Mint minden ilyen összefoglalót, most is azzal kezdjük, hogy a piac folyamatosan válzotik, alakul, új termékek jönnek, és régi hatásos potencianövelők tünnek el.

Az újdonságok, új potencianövelők

A 2019-es év legjobb újdonsága mindenbizonnyal a Gentlemanus volt, hiszen nem csak megjelenésében férfias a fekete dobozú kapszula, hanem hatásában is elég markánsan. Gyorsan ható, és erős merevedést okoz. Kivitelben és árban nem tartozik a legolcsóbbak közé, hiszen a 2 kapszula 4000 Ft.

A másik említésre méltó újdonság a Virilect kapszula, amely 2 kiszerelésben (2 és 10 darabos) hódítja a potencianövelő piacot. Az angol kapszula szintén hatásos, gyors erekciót okoz. Bár ez a férfierő kapszula sem túl olcsó (a 10 darabos kiszerelés mindenképp költséghatékonyabb), hatásban megéri a pénzét.

Újdonság még a Boom Boom és Tornado forgalmazójától (Perfect Play) egy 30 szemes potencianövelő az Alpha-Man, de egyenlőre nem úgy fest, hogy megváltja a világot. Ára ugyan jó, mert a 30 kapszula 8000 Ft, de hatásban minden bizonnyal elmarad a többi hatásos terméktől.

Betiltott potencianövelők 2019-ben

A 2019-es év sem telhetett el betiltás nélkül. A két nagy vesztes a Tornado és a Golden Bridge. Mindkét termék nagyon hatásos volt a merevedési problémák kezelésében, de sajnos sildenafil potencianövelő hatóanyaggal voltak szennyezve. Kár értük, mert mindenki szerette őket.

Bizonyított, hatásos potencianövelők 

Hatás szerint van egy pár termék, amelyek igen jól fogynak, hiszen erősek, megbízhatóan működnek és stabilan a piacon vannak. Ezek közül hármat kiemelnénk, a Dragon Power Classic, a Maraton Classic és a Szuperhős kapszula. A Dragon Power 2 szemes, míg a másik kettő 6 szemes kivitelben kapható. A leggazdaságosabb, legjobb ár/érték arányú kapszula a Maraton, hiszen a 6 szem a nyár végi áremelés után is csak 5990 Ft. Mindhárom kapszulát bártan merjük ajánlani így 2020 elején.

Az ajánlott kategóriába sorolnánk még a 2 szemes Gold Power kapszulát, a Diablo potencianövelőt, az El Torito férfierő kapszulát, a Green Snake Fortét, a jó öreg Red One Plus-t és a feltörekvő, egyre jobban fogyó Strong Power Max kapszulát.

Mit nem ajánlunk?

Igen, sajnos vannak olyan termékek is amelyeket nem tudunk bártan ajánlani. Ezek főképp azok a termékek, amelyek mellett nincs `erős hatás` ikon. A Dragon Power Classicot sokan összekeverték a Dragon Power Plus-sal, de a plusszos verzió nem jó hatású, így annak forgalmazását megszüntettük.

A másik termékcsalád, amire fel kell hívni a figyelmet az XXL termékek. Az XXL Powering, a Rider és a Dr. Hard potencianövelők átestek egy ráncfelvarráson, de közben a hatásuk is gyengült. Jelenleg a nem ajánlott kategóriába tartoznak, mert többen jelezték, hogy nem a régi hatással bírnak.

A kétesélyes

A végén megemlítenénk a Boom Boom kapszulát, amely friss visszatérőként van jelen a piacon, így még nem tudjuk milyen hatással rendelkezik. Ha a múltjából indulunk ki, akkor ajánljuk...

Hozzászólások

Új hozzászólás
    töltés

    TÖLTÉS