Szállítás

 már 590 Ft-tól

 20 000 Ft felett ingyenes

 diszkrét csomagolás

 1 napos szállítás

MPL logo  további információk
Miért érdemes nálunk vásárolni?

 teljes diszkréció, jelöletlen csomagolás

 20 000 Ft felett ingyenes szállítás

 100% elégedettség garancia

 30 napos pénzvisszafizetési garancia

 ajándék csajozási ebook

árösszehasonlíto oldalak

Potencianövelők 2020

Potencianövelő

2020. január 13.

potencianövelők 2020

Idén januárban ismét jelentkezünk potencianövelő körképünkkel, amely választ adhat a 2020-as év elején kapható kapszulák hatásáról, áráról, melyiket érdemes megvásárolni és melyiket nem. 

Mint minden ilyen összefoglalót, most is azzal kezdjük, hogy a piac folyamatosan válzotik, alakul, új termékek jönnek, és régi hatásos potencianövelők tünnek el.

Az újdonságok, új potencianövelők

A 2019-es év legjobb újdonsága mindenbizonnyal a Gentlemanus volt, hiszen nem csak megjelenésében férfias a fekete dobozú kapszula, hanem hatásában is elég markánsan. Gyorsan ható, és erős merevedést okoz. Kivitelben és árban nem tartozik a legolcsóbbak közé, hiszen a 2 kapszula 4000 Ft.

A másik említésre méltó újdonság a Virilect kapszula, amely 2 kiszerelésben (2 és 10 darabos) hódítja a potencianövelő piacot. Az angol kapszula szintén hatásos, gyors erekciót okoz. Bár ez a férfierő kapszula sem túl olcsó (a 10 darabos kiszerelés mindenképp költséghatékonyabb), hatásban megéri a pénzét.

Újdonság még a Boom Boom és Tornado forgalmazójától (Perfect Play) egy 30 szemes potencianövelő az Alpha-Man, de egyenlőre nem úgy fest, hogy megváltja a világot. Ára ugyan jó, mert a 30 kapszula 8000 Ft, de hatásban minden bizonnyal elmarad a többi hatásos terméktől.

Betiltott potencianövelők 2019-ben

A 2019-es év sem telhetett el betiltás nélkül. A két nagy vesztes a Tornado és a Golden Bridge. Mindkét termék nagyon hatásos volt a merevedési problémák kezelésében, de sajnos sildenafil potencianövelő hatóanyaggal voltak szennyezve. Kár értük, mert mindenki szerette őket.

Bizonyított, hatásos potencianövelők 

Hatás szerint van egy pár termék, amelyek igen jól fogynak, hiszen erősek, megbízhatóan működnek és stabilan a piacon vannak. Ezek közül hármat kiemelnénk, a Dragon Power Classic, a Maraton Classic és a Szuperhős kapszula. A Dragon Power 2 szemes, míg a másik kettő 6 szemes kivitelben kapható. A leggazdaságosabb, legjobb ár/érték arányú kapszula a Maraton, hiszen a 6 szem a nyár végi áremelés után is csak 5990 Ft. Mindhárom kapszulát bártan merjük ajánlani így 2020 elején.

Az ajánlott kategóriába sorolnánk még a 2 szemes Gold Power kapszulát, a Diablo potencianövelőt, az El Torito férfierő kapszulát, a Green Snake Fortét, a jó öreg Red One Plus-t és a feltörekvő, egyre jobban fogyó Strong Power Max kapszulát.

Mit nem ajánlunk?

Igen, sajnos vannak olyan termékek is amelyeket nem tudunk bártan ajánlani. Ezek főképp azok a termékek, amelyek mellett nincs 'erős hatás' ikon. A Dragon Power Classicot sokan összekeverték a Dragon Power Plus-sal, de a plusszos verzió nem jó hatású, így annak forgalmazását megszüntettük.

A másik termékcsalád, amire fel kell hívni a figyelmet az XXL termékek. Az XXL Powering, a Rider és a Dr. Hard potencianövelők átestek egy ráncfelvarráson, de közben a hatásuk is gyengült. Jelenleg a nem ajánlott kategóriába tartoznak, mert többen jelezték, hogy nem a régi hatással bírnak.

A kétesélyes

A végén megemlítenénk a Boom Boom kapszulát, amely friss visszatérőként van jelen a piacon, így még nem tudjuk milyen hatással rendelkezik. Ha a múltjából indulunk ki, akkor ajánljuk...

Az oldalon található tartalom forrás megjelöléssel szabadon felhasználható és másolható!

copyscape icon
Vásároljon ma kiemelt termékeinkből, akár ingyenes szállítással!

Machooh (4 darab)

Potencia kapszula az igazi férfiaknak
4990 Ft
4700 Ft-tól
Boom Boom potencianövelő 2018
nem kapható

Boom Boom Extra (2 kapszula)

Egy nagyszerű potencianövelő a gyors és erős erekcióért!
4000 Ft
3500 Ft-tól

GentleManus (2 kapszula)

Új potencianövelő férfiaknak, akik igazán úriemberek az ágyban!
4000 Ft
Szuperhős Potencianövelő
#1
Erős hatás

Szuperhős potencianövelő (6 kapszula)

Kiváló minőségű magyar termék, komplex férfierő növelő hatás.
6990 Ft
6490 Ft-tól

Green Snake Forte (4 darabos)

A Green Snake potencianövelő segít a megfelelő erekció elérésében és annak fenntartásában ...
4590 Ft
4190 Ft-tól

Natural Power (6 kapszula)

100% természetes, mégis erős hatás!
6490 Ft

Illusion (2,4 és 8 kapszula)

A 2018-as újév ajándéka az Illusion, amely három kivitelben kapható.
3600 Ft
69 for men potencianövelő
újra kapható
Erős hatás

69 for Men (2 kapszula)

69 for Men potencianövelő férfiaknak, amely gyors és hosszan tartó erekciót biztosít javít...
3600 Ft

Hagyjon egy hozzászólást

ajándék ikon

0 / 5
4:00

×
Kérlek kedveld sajátmárkás oldalunkat!