Ügyfélszolgálat: +36(30)451-6801

kapszulaCENTER

Potencianövelő toplista 2018 tavasz

Potencianövelő
Potencianövelő toplista 2018 tavasz

Itt a tavasz, lassan mindenki kivirágzik és a hormonok tombolni kezdenek. Olyan ez, mint a vicc a két ovodásról:

- tyavaty van.

- mity?

- tyavagy van.

- mity???

- batynak a madarak!!! :D

Szóval a 2018-as év sem kezdődhetett másképp, mint az előző évek. Betiltások és új pontencianövelők. Számos temék megújult, mások egyszerűen megszűntek. A jó hír, hogy a tél és a 2018-as tavasz bővelkedik újdonságokban. Lássuk a potencianövelő toplistát!

A lista elején egyértelműen a Gold Power helyezkedik el. A tavaly nyári ideiglenes megingása után, amely a készlethiányban mutatkozott meg, stabil, jól működő és kedvelt potencianövelő. Nálunk #1.

Az XXL Powering termékei egyre jobban muzsikálnak, úgy látszik jót tett neki az idő és a korosodás. Sajnos a 30 szemes kiszerelés az ősz folyamán megszűnt, de még mindig költséghatékony a 8 szemes XXL powering, a legerősebbnek mondott Blue Diamond kapszula és testvérei a Golden Bridge. A Dr. Hard és a Rider potencianövelő hasonlóan jól szerepel a listánkon. Ezek a potencianövelők a kis eltérésnek köszönhetően a #2 helyen végeztek.

A harmadik legkeresettebb kapszula a Boom Boom, a Tornado és a 69 for Men, szintén fej-fej mellett. Nem is kérdés, hogy hatásra és megbízhatóságra miatt a 3 kapszula az élre való. Az ára, nos, igen, a BB és a TOR ára kicsit magasabb, mint a legtöbb terméké, dehát aki ebben bízik, az tudja, hogy nem fog csalódni benne. A 69 FM árban is igen kedvező. Tehát a #3 a 69 FM, a Tornado kapszula és a Boom Boom potencianövelő.

A tél folyamán az átalakulás mesterei, a Maraton és a Diablo volatak. Sajnos a 2 és a 10 kapszulás kivitel mindkét termékből megszűnt, és a 6-os kivitel teljesen megújult. Új doboz, a régi műanyag hengert a szokásos papírdoboz váltotta fel. A maraton és a diablo ára maradt a régi. Nálunk ők ketten a #4 helyen végeztek.

A 4. helyről éppen csak, hogy lemaradt a zöld kígyó, azaz a Green Snake Forte. Kedvelik, ez nem is kérdés. A Green Snake mára bizonyította, hogy a merevedési zavarral küzdő férfiak számíthatnak rá. Nem olyan erős, mint a Blue Diamond, de hatásos és természetesen mellékhatásoktól mentes. A zöld dobozos termék a #5 helyet vívta ki.

Az új tabletták közül az Illusion potencianövelő áll a legjobban, a #6 helyre jött be. Fiatal termékről van szó, alig pár hónapos, mégis az élmezőnyben nyitott. Mi lehet a sikerének a titka? Valószínűleg a jó hatása mellett a szép és bizalmat árasztó doboza. És azt se felejtsük el, hogy kapható 2, 4 és 8 kapszulás kivitelben is.

A 7. helyen egy régi ismerős a Red One. Úgy tűnik a vörös kapszula karrierjét kissé keresztbe törte a nyári hosszú készlethiány, mert előtte sokkal jobban teljesített. Nyilán ehhez hozzátartozik, hogy tavaly ilyenkor nem volt ekkora kínálat és verseny a potencianövelők piacán. Sajnáljuk, hogy a Red One nem tudta felvenni a versenyt az élmezőnnyel és a #7 lett.

A sok TV reklám ellenére a Liderin a #8 helyen áll a tavasz folyamán. A múltkori TV kampány alatt sokkal jobban teljesített. Sajnáljuk, mert egy olyan neves gyógyszergyártó termékéről van szó, mint a Walmark.

A #9 helyezett lett a Herkules és a Pertinax. Nos, nekik is jobb sorsot szánt a gyártó, és az élre várták a két terméket. Jobban is indult a bevezetés, de kicsit megrekedni látszik a két termék értékesítése. Pedig nem rossz potencianövelőkről van szó!

Viszonylag újnak számít a piacon a Kinger és az Eroton potencianövelő. Ők ketten nagyjából hasonló eladási mutatóval rendelkeznek. Hatásukról sok visszajelzés még nem érkezett, de valamiért veszik. Nagyon rossz nem lehet egyik sem. Tehát az utolsók a 10-es listán, #10.

A tizes lista után is van még élet, és fogynak a potencianövelők. A Full Contact stabilan kapható, ugyanúgy, mint a Horse Power és a Virility Max is. A három terméket szintén a Green Snake forgalmazója forgalmazza. Valamiért a GSF került a vásárlók figyelmébe.

A viszonylag új potencianövelők között megtalálható a Bomber, az Extramin, a Mustang, Strong Power és a Longer potencianövelő. Ezek a kapszulák még nem annyira népszerűek, köszenhetően az fiatal koruknak, de nyilván idővel előrébb fognak végezni. Negatív visszajelzést még nem kaptunk felőlük.

Vannak a fentieken kívül is újdonságok, az egyik amit kiemelnénk a Royal kapszula, ami nagy hasonlóságot mutat a Diablo / Maraton potencianövelő párossal. A megjelenését követő napon már szép számban rendelték. Vagy tudtak valamit, vagy bátran gondolkoztak és ki szerették volna próbálni. A doboza tényleg szép, míg ára a 6 szemes kiszerelésben is igen kedvező.

Számunkra még kérdéses, hogy fog teljesíteni és milyen visszajelzések lesznek az Adonisz potencianövelő és az All in kapszulával kapcsolatban. Mindkét termék új és sajnos még nincsenek vélemények róla. Az Adonisz 30 szemes, míg az All In potencianövelő 10 kapszulát tartalmaz.

Továbbá van két új viás termékünk is, a Viamaximum Pro és a Viapro Extra. Őket sem ismerjük még, de legközelebbi összefoglalónkban már többet fogunk tudni mondani róluk. Mindkét potencianövelő 2 és 10 szemes kivitelben is kapható.

Hozzászólások

Új hozzászólás
    töltés

    TÖLTÉS