Ügyfélszolgálat: +36(30)451-6801

kapszulaCENTER

Potencianövelő vásárlási kisokos

Potencianövelő
potencianövelő vásárlás

Számos gyógynövény hatóanyagtartalmú étrend-kiegészítő van a piacon és heti havi szinten jelennek meg új termékek, amiknek az útvesztőjében nem egyszerű eligazodni. Nem egyszerű kiválasztani több, mint 50 termékből, hogy melyik okoz, mellékhatás mentesen megnövekedett szexuális teljesítményt és mik, amik gyenge hatásfokúak. Puding próbája az evés, azonban szeretnénk segítséget nyújtani vásárlóinknak, hogy meg tudják találni a számukra legmegfelelőbbet. Az összes termék csak gyógynövény hatóanyagot tartalmaz, zöld pipás készítmény és az OÉTI által notifikált. A Kapszulacenter potencianövelő webáruház segít egyfajta minőségi előszűrőként csak a hatékony és jó visszhangú termékeket promotálni. Csak olyan terméket teszünk ki az oldalra, ami megbízható gyártótól származik és biztonságos készítmény, emellett folyamatosan figyeljük a vásárlóink visszajelzéseit, a rossz visszajelzésű potencianövelőket azonnal levesszük az oldalról, de szerencsére ez a legritkább eset.

Több, mint 50 potencianövelő mind, más és más összetevőből áll és egyénenként is eltérhet, hogy melyik működik és hatékony illetve melyik kevésbé.

Potencianövelő fajták gyártók szerint

Régen a potencianövelők alfája és omegája a Dragon Power volt, Ez volt az első valóan hatásos készítmény a polcokon, de pár éve eltűnt, aminek a helyét több, mint 50 másik minőségében hasonló termék vette át, de a piac fragmentálódott.

dragon power

Az egyik legstabilabb és legrégebbi termék a Gold Power potencianövelő, amiből van 2 szemes kiszerelés, így ki lehet próbálni kisebb befektetéssel, de a pénzvisszafizetési garancia minden termékre vonatkozik, vagyis visszaveszünk minden bontatlan dobozt, ha a vásárló nincsen megelégedve vele. A Gold Power felszívódási ideje 45 perc és 1-2 napig érezhető a hatása. Sajnos nagyobb kiszerelés nincsen belőle, így csak 2-esével rendelhető. Egy kapszula ára 1450 Ft-re jön ki. A Gold Power a második legnagyobb példányszámban értékesített férfi erő étrend-kiegészítő a Kapszulacenteren, több ezer férfi nem tévedhet. Az alábbi megállapítások segíthetnek a megfelelő potencianövelő kiválasztásában de kutatások nem támasztják alá őket, minden esetben a fogyasztói visszajelzések az alapjai. Visszatérő, több terméket is kipróbáló vásárlóinkat rendszeresen megkérdezzük a tapasztalataikról, hogy ezeket át tudjuk adni új vásárlóinknak.

A leggazdaságosabb kiszerelésű termék a Diablo és a Maraton potencianövelő, melyek 5490 Ft-ba kerülnek és 6 szemet tartalmaznak, vagyis egy szem mindössze 915 Ft. Hatásában ez a két készítmény is az erős potencianövelők közé tartozik, a megszokott felszívódási idővel és hatással. Ez a két termék inkább, azoknak szól akik rendszeresen fogyasztanak teljesítmény fokozókat, nem csak alkalomszerűen egy-egy hétvégére.

Vásárlóink visszajelzései alapján a legerősebb potencianövelő a Red One Plus, ami számos ferlhasználó elmondása alapján a legerősebb és legtovább tartó készítmény. Ez azonban a termék árán is meglátszódik, 3 650 Ft-ba kerül a két szemes kiszerelés, vagyis 1 825 Ft szemenként, ami a Diablo és a Maraton szemenkénti árának a duplája.

Ha jó ár-érték arányú terméket szeretnénk venni akkor a minőségileg és hatásában kifogástalan XXL Powering termékcsalád jó választás. Az XXL termékcsaládba tartozik az XXL Powering, Dr. Hard, Blue Diamond, Rider, Golden Bridge, Mr. President, Illusion és a King ER. Ez a 7 féle potencianövelő hasonló hatékonyságú, de van belőle 2, 4 és 8 szemes kiszerelés is, vagyis aki csak ki szeretné próbálni tud rendelni 2 szemes kiszerelés, míg aki hosszabb távra rendelne tud gazdaságosabban 8 290 Ft-ért a 8 szemeset, vagyis alig több, mint 1000 Ft-ért szemenként.

Mellékhatások tekintetében a nagyon enyhe termékek a Dragon Power Plus, Liderin, eXXtreme Power Caps, Prorino Potency Caps és a Dragon Fire készítmények. Magas vérnyomásosak és egyéb egészségügyi problémákkal küzdők számára is szedhetőek, viszont a hatásuk is gyenge, vagyis csak azoknak válnak be ahol csak nagyon kis problémák vannak. Ahol már akut merevedési problémák vannak ott ezeket a készítményeket nem ajánljuk, mert nem fogják hozni a várt eredményt.

Régi motorosok biztosan emlékeznek még a pár évvel ezelőtti 2 legismertebb és legjobban fogyó sláger termékre, a Dragon Powerre és az El Toritora. Ezek 2018. nyara óta újra elérhetőek a magyar piacon és erejük a régi. Hatékonyságban a Red One Plus szintjén állnak és ár-érték arányban is kedvezőek.

el torito potencianovelo

Egyik régi és megbízható termék a 69 for Men, ahol sajnos időnként ellátási gondok vannak, érdemes rendelni belőle ha éppen elérhető az oldalon, mert nagyon kellemes csalódást képesek okozni, hatásában nagyon hasonló a régi Dragon Powerhez.

A Herkules és a Royal két újabb fejlesztésű termék melyek közepes erősségűek, de mivel egyénfüggő egy-egy potencianövelő ereje, érdemes lehet ezeket is kipróbálni. További újonnan piacra került termékek a következőek: Eroton, Kinger, Mustang, Strong Power, Longer, Infinity.

Számos potencianövelő nevét úgy választták, hogy hasonlítson potencianövelő gyógyszerek nevére, pl a Kamagrára hajaz a Makagra megnevezés, a Viagrára Shotagra, ViaPro, míg az Eroton az Erasilton nevét vette célba. Előnyük, hogy nem kell vény a megvásárlásukhoz, internetről is rendelhetőek, míg gyógyszert csak patikában lehet kapni, orvosi vizsgálat után, vényre.

A Green Snake Forte, Horse Power, Virility Max Plus, My Tool, Full Contact, Pertinax szintén egy közös termékcsalád, amit a Viapharma forgalmaz. Hatásukban és árukban is korrekt termékek. Előnyük, hogy régóta a piacon vannak, így megbízhatóságuk megkérdőjelezhetetlen.

Vannak csomagok is melyekkel ki lehet próbálni különböző potencianövelőket, például a potencianövelő tesztpakk II-vel a Golden Brige, Virility Max és a Blue Diamond próbálható ki 1800 Ft kedvezménnyel. Ez a csomag azoknak lett kialakítva, akik még nem találták meg a számukra legmegfelelőbbet és végig szeretnének több fajtát próbálni kedvezőbb áron.

potencianövelő csomag

A 3 legnagyobb darabszámban eladott potencianövelő a Boom Boom, a korábban már említett Gold Power és a Tornado, ami szintén a Boom Boom gyártójától van. Aki szeretné akár egy féléves (intenzív szexuális élet mellett) adagját megvásárolni, azoknak ajánljuk a Potencianövelő megapakkot, ami 4-4 doboz Boom Boom, Gold Power és Tornado kapszulát tartalmaz, ingyenes szállítással és 5000 Ft kedvezménnyel.

Fontos tudni azonban, hogy ezek a készítmények mind alkalmi potencianövelők, a bevétel után 1-2 napig hatnak. Azonban ha csak önbizalom problémák, önértékelési zavarok vagy bizonyítási vágy áll a merevedési zavarok hátterében akkor idővel ezek a készítmények elhagyhatóak, ha helyreállt az önbizalom.

Tartósabb hatásra képesek azonban a kúraszerűen szedhető potencianövelők, melyek nem robbanásszerűen hatnak, hanem szép lassan épülnek fel de a hatásuk is tartósabb, nem 1-2 napos. Ilyen például a damiana, muira puama, catuaba, ashwagandha. Ezek legtisztábban nem kapszulában, hanem szárított növényként érhetőek el, melyek teaként kifőzhetőek, de a damiana akár cigarettába sodorva is elszívható.

A potencianövelők használata pótolni tudja a kor, genetika és az egészségtelen életmód hátrányos hatásait, de emellett érdemes azokra a tényezőkre hatással lenni, amik rajtunk múlnak. Ilyen a táplálkozás, a rendszeres testmozgás vagy éppen a stressz és dohányzásmentes életmód. Csak akkor javasoljuk potencianövelő szedését ha a fentiek mind rendben vannak.

Hozzászólások

Új hozzászólás
    töltés

    TÖLTÉS