Ügyfélszolgálat: +36(30)451-6801

kapszulaCENTER

A szex és a tesztoszteronszint kapcsolata

Felnőtt patika Tesztoszteron fokozók
szex-tesztoszteron

Sok vita folyik arról, hogy a pornó és a túlzott maszturbáció csökkenti-e a tesztoszteron szintet, zavarja-e az androgén- és az agyi dopamin receptorok működését. Ez természetesen oda vezetett, hogy sok férfi attól tart, hogy a túl sok szex csökkenteni fogja a tesztoszteron szintjüket, és hasonló negatív hatásokkal jár, mint a maszturbáció vagy a túlzott pornográfia.

A jó hír az, hogy a szex egy valódi nővel NEM csökkenti a tesztoszteronszintet. Valójában kutatások kimutatták, hogy a szex az egyik legjobb - és vitathatatlanul a legélvezetesebb - módja annak, hogy a természetes tesztoszteron szintet ingyen növeljük.

De hogyan lehet ez? A szex és a maszturbáció alapvetően nem ugyanaz?

A válasz: a szex és a maszturbáció egyáltalán nem ugyanaz. A valódi szexben a női feromonok és az ingerek hatással vannak a férfi testre, eluralkodik rajta, hatalmába keríti a szexuális vágy és a gyors dopamin emelkedés helyett folyamatos áramlást kapunk.

Alapvetően az agy rendkívül összetett szerv, de az tuti biztos, hogy mindenki érzi a különbséget a kézimunka és egy igazi nő között.

Kutatások arról, hogy a szex hogyan befolyásolja a tesztoszteron termelést

Szerencsére nagyon sok kutatás létezik a szexről és arról, hogy a szerelem cselekedete hogyan befolyásolja a tesztoszteronszintet. És miért ne lenne? A tesztoszteron a legfőbb férfi szexuális hormon, amely a férfiakat a párosodásra ösztönzi. A kutatók nem tudják pontosan, hogy miért növeli a szex a TST termelést, de azt gyanítják, hogy köze van a dopaminhez, a feromonokhoz, az uralkodás és hatalom érzéséhez, és még a győzelem érzéséhez is. A következő tanulmányok is ezeket erősítik:

a) Ebben a tesztoszteron vizsgálatban a kutatók mintát vettek 44 férfitól, mielőtt azok beléptek volna egy szexklubba, majd kint vártak arra, hogy visszatérjenek egy másik mintavételre. Megállapították, hogy azok a férfiak, akik szexuális kapcsolatba kerültek egy nővel 72%-os tesztoszteron növekedését értek el, míg a férfiak akik csak figyelték az eseményeket 11%-os növekedést tapasztaltak a hormononszintjükben.

b) Ebben a 1992-es tanulmányban a kutatók négy párt és azok szexuális aktivitását vizsgálták meg. Megállapították, hogy azokon az éjszakákon, amikor a párok szexuális kapcsolatba kerültek, mind a férfi, mind a női alanyok szignifikánsan magasabb tesztoszteron szinttel rendelkeztek, mint az éjszakákon, amikor nem volt szexuális aktivitás.

c) A tudósok ebben a szexuális tanulmányban kiderítették, hogy azok az idősebb férfiak, akiknek több szexuális élményük van, magasabb tesztoszteron szinttel rendelkeznek.

d) Ebben a kísérletben a kutatók rájöttek, hogy már a szexuális vágyakozás is jelentősen növeli a tesztoszteron szintet, valószínűleg a motiváció / öröm hormon, a dopamin emelkedése miatt.

e) Egy szexuális aktivitás tanulmány megállapította, hogy a szexuális aktivitás hiánya (amelyet a legtöbb beteg esetében a merevedési zavar okoz) csökkentette a tesztoszteronszintet. A kutatók arra a következtetésre jutnak, hogy ez a hypothalamus-hipofízis tengelyre gyakorolt ??központi hatáson keresztül történik.

f) Nemcsak a szex növeli a tesztoszteront, de a magasabb tesztoszteronszint is arra sarkall minket, hogy többet szexeljünk (tanulmány 1tanulmány 2). Tehát ez nyilvánvalóan pozitív visszacsatolási hurkot hoz létre, ahol a szex ösztönzi a tesztoszteron termelést, és a magas tesztoszteronszint nagyobb nemi vágyat ébreszt bennünk.

Így egyértelmű, hogy a tesztoszteron és a szex mélyen össze vannak kötve. Több szex = több tesztoszteron, míg több tesztoszteron = több szex.

Következtetés

Ha ingyenesen és rendkívül élvezetes módot szeretné növelni a tesztoszteron szintjét, akkor csak jó szex kell. Nem egy kézzel, hanem egy igazi nővel.

Ha valaki egy testépítő fórumban olyan cikket talál, hogy az ejakuláció csökkenti a tesztoszteront, és ezért kerüli a szexuális kapcsolatokat, akkor sajnos igen rosszul teszi...

Hozzászólások

Új hozzászólás
    töltés

    TÖLTÉS