Ügyfélszolgálat: +36(30)451-6801

kapszulaCENTER

Természetes módszerek potencianövelésre

Férfi termékek
potencianövelés termeszétesen

Férfi impotencia vagy merevedési zavar, az az állapot, ahol a férfi képtelen a merevedésre vagy csak átmenetileg sikerül, de nem képes fenntartani a National Kidney Disease and Urulogy Information definicója szerint (NKUDIC). Férfi merevedési zavarok általában könnyen orvosolható gyógyszeres kezeléssel és potencianövelőkkel. Azok számára, akik kellemetlen mellékhatásokat tapasztalnak a gyógyszerektől és gyógyszerhatóanyag tartalmú potencianövelőktől, azoknak szerencsére van pár természetes tipp, aminek a betartásával kiiktatható a merevedési zavar.

Életmód hatása a potenciára

Az egészséges életmód változások növelik a merevedés minőségét. Az NKUDIC azt állítja, hogy az első és a legfontosabb a merevedési zavar kezelésében a dohányzásról való leszokás, súlyfelesleg leadása és egy egészséges edzésprogram. Általában ezek az alapvető változtatások megoldják a potenciaproblémákat.

Szorongás hatására kialakuló merevedési zavarok

Találjuk meg a módját, hogy csökkentsük a szorongás szintjét, amely hozzájárulhat a merevedési zavar kialakulásához állítja az Ohio State University Medical Center. Javasolt a relaxációs légzés kipróbálása, masszázs, jóga vagy meditáció, melyek mind természetes módon javítják a hatékonyságot, és enyhítik a szorongást.

Pszichoterápia, mint potencianövelő

Szexuálterapeuta meglátogatása segíthet, hogy a párok megvitassák milyen érzelmi vagy pszichológiai problémák okozhatják teljesítmény romlását és a szorongást. Egy ilyen terápia segíthet egy magasabb szintű magabiztosság és segít a potenciát normalizálni. A terapeuta segíthet meghatározni, hogy hol vannak a kapcsolatban problémák, amik az impotenciához

Szorítógyűrűk

A péniszgyűrű segíthet ha elindul a merevedés csak nem éri el a magfelelő keménységet a pénisz, vagy eléri de nem tudja azt tartósan megtartani. A szorító gyűrű az alapja az, hogy péniszből kiáramló vér útját lezárja, így a merevedés ezáltal stabilizálódni tud.Afrodiziákumok

Számos természetes potencianövelő növény és fűszer létezik. Ezek nem érik el a gyógyszerek hatását, de kúraszerű alkalmazásuk jótékonyan befolyásolja a nemi vágyat. Ilyen afrodiziákum például a zeller, a görögdinnye, a fokhagyma vagy éppen az osztriga. Ezek fogysztása kisebb merevedési gondokat meg tud oldani.

Hozzászólások

Új hozzászólás
    töltés

    TÖLTÉS