Szállítás

 már 590 Ft-tól

 15 000 Ft felett ingyenes

 diszkrét csomagolás

 1 napos szállítás

 további információk
Miért érdemes nálunk vásárolni?

 teljes diszkréció, jelöletlen csomagolás

 15 000 Ft felett ingyenes szállítás

 100% elégedettség garancia

 30 napos pénzvisszafizetési garancia

 ajándék csajozási ebook

2017 őszi TOP10 potencianövelő körkép

Alkalmi potencianövelő

2017. szeptember 19.

A potencianövelő piac az ősz folyamán átalakulóban van, számost kapszula megszűnik vagy csak készlethiány lép fel náluk. A másik oldalon viszont szeptemberben új potencianövelőket köszönthetünk.

A nyár végi - ősz eleji TOP10 potencianövelő kapszula a Diablo, Pertinax, Boom Boom, Tornado, Liderin, Green Snake Forte, Blue Diamond, Dr. Hard, Natural Power és a Golden Bridge. Ezek a potencia fokozó termékek mind-mind hatásos segítséget nyújtanak a merevedési zavarral küzdő férfiak számára - legalábbis ezt olvashatjuk ki az eladási startisztikákból és az ismétlődő vásárlásokból. A visszatérő váráslók véleménye alapján az élen a Diablo, a Pertinax és a Boom Boom kapszula áll.

TOP10 potencianövelő 

 

Íme az eladási statisztikák alapján felállított potencianövelő rangsor

1. Boom Boom

Igen, nem csodálkozunk, hogy a Boom Boom potencianövelő még mindig az első helyen van a potencianövelő szerek között. Hírnevét rég kivívta a mezőnyben, a piros dobozos termékről már mindenki tudja, hogy használata hatásos. Ráadásul az ellátása is folyamatos, nem szokott kiesni a forgalmazása. A 3600 forintos ára nem a legjobb a mezőnyben, de a kapszula stabilitását a piacon meg kell fizetni.

2. Gold Power

A Gold Power kapszula egy szinten van a Boom Boom férfierő tablettával, ami az eladások számát illeti. Annak ellenére is, hogy most már egy ideje nem kapható a piacon a készlethiány miatt a második helyre jött be. A Gold power árban előkelő helyen van a TOP10 potencianövelő között, míg hatásban is az élmezőnyhöz tartozik. Reméljük a Gold Power mielőbb visszatér a készletre!

3. Tornado

A Tornadot úgy is mondhatjuk, hogy a kék Boom Boom. A bevezetésekor még a piros dobozos testvére nagy előnyben volt hozzá képest, de mára azért az eladások tekintetében összeszedte magát. A Tornado kapszulát csak ajánlani tudjuk, ha nem is ára miatt, de hatása és múltja miatt mindenképpen.

4. Green Snake Forte

A zöld kígyós potencianövelő igen jó helyezést ért el az eladások között, hiszen bejött a negyedik helyre. A Green Snake ára miatt lehet ilyen sikeres, hiszen a 4 kapszulát tartalmazó doboz csak 4390 Ft. Hatása a visszajelzések alapján jó, míg ellátása is folyamatos.

5. Pertinax

Viszonylag új termékről van szó, hiszen a Pertinax potencianövelő az idén tavasszal került forgalomba. Az ötödik hely így igazán impozánsnak mondható és a vásárlások száma hónapról hónapra növekszik. Az készlettel eddig soha nem volt probléma és a hatására sem panaszkodtak még. Hozzátesszük, hogy a Pertinax nem csak potencianövelő hatással, de magömlés késleltető kapszulaként is funkcionál.

6. XXL Powering

Az XXL család tagja, mely magába foglalja az XXL Powering, Blue Dimond, Golden Bridge kapszulákat. Az XXL Powering potencianövelő tabletta sem ma kezdte pályafutását és stabilan szereplője az eladási listáknak. Egy két alkalomtól eltekintve a többféle kiszerelésben kapható szer (2,4 és 8 szemes kiveitel) mindig rendelkezésre állt. Ára a középmezőnyben található.

7. Dragon Power Plus

A Dragon Power kapszula valószínűleg még mindig az ősének köszönheti a forgalmát és így szépen teljesít a piacon. A 6 szemes kapszula árban is kedvező, viszont hatása egy kicsit gyengébb, mint az élmezőnyé. Ennek ellenére a Dragon Power férfierő kapszula itt van és valószínűleg még itt is lesz egy darabig a listán.

8. Diablo

A Diablo potencianövelő az egyik kedvencünk, hiszen mind árban, mind hatásban kivállónak mondható. Egyedi csomagolásának és többféle kiszerelésének köszönhetően nem is csak a mi kedvencünk. Sajnos szeptemberben a 2 és 10 szemes változat gyártását befejezték, így csak a 6 darabos Diablo kapszula marad a boltok polcain, és az is kis áremelés után. A készlet erejéig persze 2-es és 10-es kiszerelés is kapható.

9. Blue Diamond

A gyémántos férfiaknak szánt étrend-kiegészítő, azaz a Blue Diamond az XXL Poweringhez hasonlóan igen jó termék, szeretik is a férfiak. Főleg a 30 szemes kivitel fogy, hiszen igen gazdaságos a vásárlása. A Blue Diamond potencianövelőről mondják, hogy nagyon erős hatása van.

10. Liderin

Egy különös férfierő kapszula, a Liderin került a 10. helyre, köszönhetően a sok-sok TV-s Liderin reklám hatásának. Összetétele és csomagolása igen egyedi a piacon, nem kérdés, hogy prémium termékről van szó. Az ára kissé magasabb a konkurenciához képest. Amiben még különbözik, hogy gyógyszertárban is kapható.

 

A további potencianövelő termékek eladása is jelentős, hiszen a Dr. Hard, a Golden Bridge és a Rider potencianövelők is kaphatóak 4, 8 és 30 szemes kivitelben is, így kipróbálás után a nagyobb kiszerelésben megvásárolható férfierő kapszulák jóval kedvezőbb árban vihetők haza. Mindhárom termék stabilan megtalálható a Magyar boltok polcain. 

További termékeink a Full Contact, a Horse Power potenciaserkentő és a Virility Max Plus, amelyeknek még fel kell venni a versenyt a többi potencianövelővel, de itt is hatásos és megbítható termékekről van szó.

Még nem esett szó a Natural Power potencia növelő termékéről, pedig jó és hatásos tablettáról van szó. A Natural Power kapszulának volt egy kis időszaka, amikor nem volt annyira ütős termék, de mára ezzel sincs semmi gond, bátran tudjuk ajánlani minden merevedési zavarral küzdő férfinak.

A picon jelenlévő termékek még a Blue Ocean, amely nem is olyan régen jött be a férfierő kapszulák közé, de még nem sikerült meghódítania a piacot, csakúgy, mint a Dragon Fire férfiaknak szánt értend-kiegészítőjének. Hatásban nem éllovas a két termék, de árban mindenképp kedvezőek.

A Venicon férfiaknak szánt változata tartja még magát a nem kis mezőnyben és eladási mutatója is elég pozitív.

 

Sajnos vannak olyan tabik, amelyek beszerzése és ellátása nem mindig problémamantes. Ilyen termék a Gold Power, amely ugyan jelenleg nem kapható, de mégis bekerült a TOP10 potencianövelő közé. Reméljük minnél előbb újra megvásárolható!

A másik termék, amit igazán sajnálunk, hogy már több, mint 2 hónapja nem kapható az a Red One potencianövelő. Indulása óta rengeteget fejlődött a megítélése, csupa csupa pozitív vélemény születettt vele kapcsolatban. A Red One eladása könnyedén beérhetett volna az első helyekre, de sajnos nem tudjuk mikor lesz újra kapható.

Az utolsó libidó fokozó a 69 for Men, amelynek készlete nem olyan rég merült ki, de sajnos kimerült. Mint neve is mutatja, igen kedvelt termékről van szó, amelynek ráadásul az ára is kedvező. Nem is csoda, hogy visszavárjuk!

 

Ez az a nyár sem telhetett el úgy, hogy ne tűnjön el termék a piacról, így a megszűnt potencianövelők közé került a Maraton kapszula, amelynek gyártása költséghatékonyság miatt szűnt meg. Helyette csak a Diablo maradt, amely nagyjából ugyanolyan hatással bír. Szintén eltűntek az Ingenium B1 és az SPX potencianövelő. Az Ingenium tabletta helyett ajánljuk a Green Snaket vagy a Virility Maxot. Az SPX egy kicsit érvágás számunkra, hiszen nagyon kedvező volt az ára és a hatását is jónak ítélték a potencianövelő fórumok,

 

Szerencsére - és ezt a végére hagytuk - ahogyan a piac változik úgy jelennek meg új potencianövelő kapszulák is! Ezek a Kinger, az Eroton, az Extramin és a Herkules. Mind a négy vágyfokozó szer egészen új, így még nincsen tapasztalatunk vele, a fórumok sincsenek tele a véleményekkel róluk kapcsolatban. Pár hónap múlva már többet tudunk majd mondani a hatásukkal kapcsolatban. Mindenesetre az új szerek igen ígéretesnek néznek ki, minőségi dobozukkal és megfelelő ár / érték árányukkal talán ők lesznek a következő bum bum kapszulák!

 

Az oldalon található tartalom forrás megjelöléssel szabadon felhasználható és másolható!

Vásároljon ma akár 999Ft kedvezménnyel vagy ingyenes szállítással!
Pertinax potencianövelő 2018
nem kapható
Erős hatás

Pertinax 3in1 (4 kapszula)

Az első potencianövelő kapszula, amely spermanövelő és magömlés késleltető hatással is bír...
4990 Ft
dragon power classic
#3
Erős hatás

Dragon Power (3 kapszula)

A Dragon Power a megbízható veterán potencianövelő VISSZATÉRT!
3900 Ft
3400 Ft-tól

Full Contact (4 kapszula)

Full Contact potencianövelő a vágytól teli testi kapcsolatokért!
4190 Ft
herkules kapszula
nem kapható
Erős hatás

Herkules (4 kapszula)

Herkules az erős alkalmi potencia fokozó tabletta
5990 Ft
5590 Ft-tól

Shunga férfierő növelő ital (23ml)

Férfiaknak szánt potencianövelő ital, mely 3 adagot tartalmaz és növelheti a szexuális tel...
5489 Ft
4490 Ft

Bathmate Max Out Jelqing szérum (100 ml)

Libido és pénisznövelő Jelqing szérum, Testostomax formulával, 23 összetevővel
9990 Ft
Horse Power Potencianövelő
nem kapható
Erős hatás

Horse Power (4 kapszula)

A Horse Power kifejezetten férfiaknak készített potencianövelő termék mely segít örökre bú...
4190 Ft
XXL Powering Potencianövelő 2018
nem kapható
Erős hatás

XXL Powering (2,4 és 8 kapszula)

Az XXL Powering egy azonnal ható potencianövelő kapszula férfiaknak. Szexuális vágyfokozó ...
3390 Ft
69 for men potencianövelő
nem kapható
Erős hatás

69 for Men (2 kapszula)

69 for Men potencianövelő férfiaknak, amely gyors és hosszan tartó erekciót biztosít javít...
3200 Ft

eXXtreme Power Caps (2,5 és 10 kapszula)

Férfierő növelő étrend-kiegészítő kapszula, a jobb szexuális életért.
1990 Ft
Gold Power Potencianövelő 2018
nem kapható
Erős hatás

Gold Power (2 kapszula)

Gold Power potencianövelő, szexuális teljesítőképesség és nemi vágy fokozó kapszula.
3600 Ft
3200 Ft-tól
eroton classic
nem kapható
Erős hatás

Eroton (2 kapszula)

Eroton férfierő növelő készítmény, kizárólag növényi hatóanyagokból.
3650 Ft

Hagyjon egy hozzászólást

0 / 5
4:00