Szállítás

 már 590 Ft-tól

 20 000 Ft felett ingyenes

 diszkrét csomagolás

 1 napos szállítás

MPL logo  további információk
Miért érdemes nálunk vásárolni?

 teljes diszkréció, jelöletlen csomagolás

 20 000 Ft felett ingyenes szállítás

 100% elégedettség garancia

 30 napos pénzvisszafizetési garancia

 ajándék csajozási ebook

árösszehasonlíto oldalak

4 egyszerű lépés a korai magömlés természetes kezelésére

Magömlés késleltető

2017. szeptember 18.

korai magömlés leküzdése

A MedlinePlus definíciója a korai magömlésre az az állapotot, amely során a férfiak hamarabb jutnak el az orgazmushoz, mint azt a női partnerük szeretné. A korai magömlés gyakori oka a szorongás vagy a túlzott szexuális ingerlés. A pszichológia és a bűnösségi faktor is szerepet játszhat az állapotban, és ebben az esetben az állapot általában orvosi beavatkozás nélkül is javul . Az olyan antidepresszánsok, mint a Prozac (szelektív szerotonin újrafelvétel-gátlók) alkalmazhatók korai ejakuláció megelőzésére, azonban bizonyos technikák alkalmazása segíthet orvosolni ezt a problémát anélkül, hogy bármilyen gyógyszert szedne.

A Stop - Start módszer

A start és stop módszer segít hosszabb ideig kitartani orgazmus és ejakuláció nélkül, miközben szeretkezik partnerével. Ez a technika három fázisból áll: először is, izgalmi állapotba kell kell kerülnie azáltal, hogy partnere szexuálisan izgatja vagy maszturbál. Aztán a csúcspont elérése előtt meg kell állnia és visszatartania. Ezután vegyen mély lélegzetet és pihenjen. Ha megnyugodott és az érzelmeit már kontrollálni tudja, ismételje meg újra a folyamatot. A módszer magában foglalja a tanulást, hogy megértse mikor közeledik az orgazmus, és megtanítja a testet, hogy irányítani tudja a magömlés időzítésés és ezáltal megakadályozza a korai magömlést. Ebben a gyakorlatban természetes módon tanulja meg a megfelelő belélegezés és kilélegezés technikáját.

Kegel gyakorlat

A Kegel gyakorlatok célja a medencefenék izmainak megerősítése. A technika helyes végrehajtásához tudnia kell, hogyan kell szorítani a megfelelő kismedencei izmokat. Az izom megtalálásának egyik módja a WC-n ülve és vizelés közben lehetságes: a vizelet leállításához a medenceizmok összeszorítása szükséges. A Medline Plus olyan technikát javasol, amely megfelelően megtaníthatja a gyakorlatot: indítsa el vizelést a hólyag teljes ürüléséig, majd húzza össze a kismedencei izmokat közel 10 másodpercig. Pihentesse az izmokat további 10 másodpercig, majd ismételje meg a gyakorlatot 10 ismétléssel. Végezzen naponta háromszor ilyen tréninget.

Az elszorításos technika

A Mayo Klinika szerint ennek a technikának az elsajátítása sok edzést igényel, ráadásul kihagyások nélkül. Az előjáték során partnere szorítsa meg a pénisz végét, azon a ponton, ahol a makk csatlakozik a törzshöz. A szorítás után várjon 20-30 másodpercet, majd folytassa az előjátékot. A partnere simogasson és kényeztesse az egész nemi területet. Ez magában foglalja a makkot, a törzset, a heréket és az ánusz peremét. Ennek a gyakorlatnak a fő szándéka, hogy tudatosuljon, hogyan működik a teste a a szexuális tevékenység során. Mielőtt eljut az orgazmus pontjához, pihentesse a péniszét, amíg az ejakulációra való hajlandóság elmúlik. Ismételje meg a gyakorlatot hetente háromszor, amíg javulást nem észlel.

Beszéd terápia

A Mayo Klinika kijelenti, hogy a múltbeli tapasztalatokkal és kapcsolatokkal kapcsolatban a mentálhigiénés szolgáltatójával való beszélgetés gyümölcsöző lehet. Lehetséges, hogy egy múltbeli rossz teljesítmény befolyásolja jelenlegi szexuális teljesítményét. A beszéd terápiaként ismertté váló megbeszélések segítenek a teljesítményhez kapcsolódó szorongás és a stressz leküzdésében, miközben szeretkezik párjával. A beszéd terápiás foglalkozások azoknál, akik partnerükkel érkeznek gyors eredményeket érhetnek el.

Az oldalon található tartalom forrás megjelöléssel szabadon felhasználható és másolható!

copyscape icon
Vásároljon ma akár 1010Ft kedvezménnyel vagy ingyenes szállítással!

Pau Yuen Tong balzsam (8 g)

Ősi kínai magömlés késleltető balzsam, amit mindig magával vihet!
8900 Ft

Long Love (4 kapszula)

A Long Love egy korai magömlés elleni kapszula, hogy a szexuális együttlét hosszú és örömt...
8000 Ft
6600 Ft-tól

Ero Delay Spray (50 ml)

Magömlés késleltető spay férfiak számára a hosszú estékért!
2990 Ft

Ejacontrol (4 kapszula)

Az Ejacontrol a korai magömlés leküzdését segítő természetes összetevőkből készült kapszul...
8000 Ft
6990 Ft

Pjur Superhero (20 ml)

Magömlés késleltető spray, mely segít a hosszú szeretkezések elérésében
5390 Ft
RedLine XXL
újra készleten

Red Line XXL (60 tabletta)

A korai magömlés leküzdhető. A RedLine kúraszerűen szedhető készítmény, mely segít késlelt...
15490 Ft

Rui Shen Olaj (3 ml)

A Rui Shen magömlés késleltető olaj segít a korai ejakuláció elkerülésében.
7990 Ft

Hagyjon egy hozzászólást

ajándék ikon

0 / 5
4:00

×
Kérlek kedveld sajátmárkás oldalunkat!