Ügyfélszolgálat: +36(30)451-6801

kapszulaCENTER

4 egyszerű lépés a korai magömlés természetes kezelésére

Magömlés késleltető
korai magömlés leküzdése

A MedlinePlus definíciója a korai magömlésre az az állapotot, amely során a férfiak hamarabb jutnak el az orgazmushoz, mint azt a női partnerük szeretné. A korai magömlés gyakori oka a szorongás vagy a túlzott szexuális ingerlés. A pszichológia és a bűnösségi faktor is szerepet játszhat az állapotban, és ebben az esetben az állapot általában orvosi beavatkozás nélkül is javul . Az olyan antidepresszánsok, mint a Prozac (szelektív szerotonin újrafelvétel-gátlók) alkalmazhatók korai ejakuláció megelőzésére, azonban bizonyos technikák alkalmazása segíthet orvosolni ezt a problémát anélkül, hogy bármilyen gyógyszert szedne.

A Stop - Start módszer

A start és stop módszer segít hosszabb ideig kitartani orgazmus és ejakuláció nélkül, miközben szeretkezik partnerével. Ez a technika három fázisból áll: először is, izgalmi állapotba kell kell kerülnie azáltal, hogy partnere szexuálisan izgatja vagy maszturbál. Aztán a csúcspont elérése előtt meg kell állnia és visszatartania. Ezután vegyen mély lélegzetet és pihenjen. Ha megnyugodott és az érzelmeit már kontrollálni tudja, ismételje meg újra a folyamatot. A módszer magában foglalja a tanulást, hogy megértse mikor közeledik az orgazmus, és megtanítja a testet, hogy irányítani tudja a magömlés időzítésés és ezáltal megakadályozza a korai magömlést. Ebben a gyakorlatban természetes módon tanulja meg a megfelelő belélegezés és kilélegezés technikáját.

Kegel gyakorlat

A Kegel gyakorlatok célja a medencefenék izmainak megerősítése. A technika helyes végrehajtásához tudnia kell, hogyan kell szorítani a megfelelő kismedencei izmokat. Az izom megtalálásának egyik módja a WC-n ülve és vizelés közben lehetságes: a vizelet leállításához a medenceizmok összeszorítása szükséges. A Medline Plus olyan technikát javasol, amely megfelelően megtaníthatja a gyakorlatot: indítsa el vizelést a hólyag teljes ürüléséig, majd húzza össze a kismedencei izmokat közel 10 másodpercig. Pihentesse az izmokat további 10 másodpercig, majd ismételje meg a gyakorlatot 10 ismétléssel. Végezzen naponta háromszor ilyen tréninget.

Az elszorításos technika

A Mayo Klinika szerint ennek a technikának az elsajátítása sok edzést igényel, ráadásul kihagyások nélkül. Az előjáték során partnere szorítsa meg a pénisz végét, azon a ponton, ahol a makk csatlakozik a törzshöz. A szorítás után várjon 20-30 másodpercet, majd folytassa az előjátékot. A partnere simogasson és kényeztesse az egész nemi területet. Ez magában foglalja a makkot, a törzset, a heréket és az ánusz peremét. Ennek a gyakorlatnak a fő szándéka, hogy tudatosuljon, hogyan működik a teste a a szexuális tevékenység során. Mielőtt eljut az orgazmus pontjához, pihentesse a péniszét, amíg az ejakulációra való hajlandóság elmúlik. Ismételje meg a gyakorlatot hetente háromszor, amíg javulást nem észlel.

Beszéd terápia

A Mayo Klinika kijelenti, hogy a múltbeli tapasztalatokkal és kapcsolatokkal kapcsolatban a mentálhigiénés szolgáltatójával való beszélgetés gyümölcsöző lehet. Lehetséges, hogy egy múltbeli rossz teljesítmény befolyásolja jelenlegi szexuális teljesítményét. A beszéd terápiaként ismertté váló megbeszélések segítenek a teljesítményhez kapcsolódó szorongás és a stressz leküzdésében, miközben szeretkezik párjával. A beszéd terápiás foglalkozások azoknál, akik partnerükkel érkeznek gyors eredményeket érhetnek el.

Hozzászólások

Új hozzászólás
    töltés

    TÖLTÉS