Cum Plus + spermanövelő (30 kapszula)

A Cum Plus + egy sperma növelő készítmény, 30 kapszulás kiszerelésben.
Availability: In stock
Delivery date: 1-2 days
7500 Ft
excluding shipping

A kor előrehaladtával egyre jellemzőbb az egyre kisebb mennyiségű ejakulátum ill. a sperma minősége is leromlik idősebb férfiaknál. A Cum Plus + készítmény segít a sperma mennyiségét növelni a gyártó és a vásárlók visszajelzése alapján. 

A Cum Plus + egy vitaminokból, ásványi anyagokból, fűszerekből és aminosavból álló étrend-kiegészítő készítmény, alacsony spermaszámú férfiak részére kifejlesztve.

Van-e mellékhatása a Cum Plus + készítménynek?

A Cum Plus 2015 óta van forgalomban és ezidő alatt egy problémás eset sem fordult elő, így állíthatjuk, hogy ez egy biztonságos készítmény.

Szedhetem-e a Cum Plus + készítményt gyógyszerek mellé?

Nem ajánljuk! Ilyen esetben mindig kérje ki kezelőorvosa és gyógyszerésze véleményét!

A készítmény nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és változatos táplálkozást. A készítményt kisgyermek elől elzárva kell tartani.

Kiszerelés: 30 kapszula/doboz

Adagolás: 3 kapszula/nap, így egy doboz 10 napra elegendő mennyiséget tartalmaz.

OÉTI notifikációs szám: O29V1512

Figyelem! Az általunk forgalmazott étrend-kiegészítő termékek nem alkalmasak betegségek kezelésére, gyógyítására és azok megelőzésére. A megadott termékjellemzők és hatások egyéntől függően változhatnak, azokat vizsgálatok nem igazolják, csak tájékoztató jellegűek, hatásuk leírása vásárlói visszajelzések alapján történik! Az étrend-kiegészítő termékek recept nélkül kaphatóak. Szükség esetén konzultáljon kezelő orvosával! 18 éves kor alatt ne szedje a készítményeket!

Customers who bought this item also bought
Related products

1 / 5
4:00