Szállítás

 már 590 Ft-tól

 20 000 Ft felett ingyenes

 diszkrét csomagolás

 1 napos szállítás

MPL logo  további információk
Miért érdemes nálunk vásárolni?

 teljes diszkréció, jelöletlen csomagolás

 20 000 Ft felett ingyenes szállítás

 100% elégedettség garancia

 30 napos pénzvisszafizetési garancia

 ajándék csajozási ebook

árösszehasonlíto oldalak

A nikotin és az impotencia

Potencianövelő

2017. január 14.

nikotin és impotencia

merevedési zavar olyan állapot amelyben a férfi képtelen az erekció elérésére, illetve annak fenttartására. A zavar oka lehet pszichés és mentális eredetű, vagy ritkább esetben fizikai probléma. Nagy mennyiségű kutatás bizonyította be a kapcsolatot a dohányzás és a merevedési zavar között. A férfiaknál, akik dohányoznak másfél kétszeres esellyel alakul ki merevedési zavar, mint azok között, akik nem dohányzoznak.

Csökkent véráramlás

Az erekció a megnövekedett vér áramlását jelenti a péniszben. A vér megtölti a szivacsos testeket a péniszben és ez okozza a merevedést. Számos tanulmány igazolta, hogy a cigarettázás csökkenti a vér áramlását a péniszbe és megzavarja a szervezet ellenőrzését a hímvesszőve áramló vér felett. Ezek a változások csökkentik a fizikai képességet a pénisz merevedését illetően.

A "Journal of Sexual Medicine" 2008. augusztusában publikált számában kimutattuk, hogy nikotinos rágógumi formájában bejutatott nikotin jelentősen csökkentette a szexuális izgalmat a férfiak. Ez azt jelzi, hogy a nikotin az egyik elsődleges oka a dohányzás és a merevedési zavar közötti kapcsolatnak.

A csökkent véráramlás következménye

A nikotin egy ismert érszűkítő, ami azt jelenti, hogy az ereket szűkebbé válnak, és csökken a vér áramlása. A véredények szűkülése az egyik ok, hogy a nikotin csökkenti a pénisz nemi izgalom hatására bekövetkezett merevedését. Továbbá az érszűkület maradandó károsodást okoz az erekben, amelyek alapján az adott problémát, a merevedési zavart dohányzás esetén nehéz kezelni.

A dohányzás egyéb hatásai

A nitrogén-oxid egyike az elsődleges neurotranszmittereknek, amelyek szabályozzák az erekciót a férfiaknál. A cigarettafüst szabad gyököket és más vegyi anyagokat tartalmaz, amelyek csökkentik a nitrogén-oxid szintézist, ami tovább súlyosbítja a merevedési zavart. A neurotranszmitter szintjének zavara is lehet oka a hosszú távú merevedési zavarnak.

Miért érdemes felhagyni a dohányzással

Tíz dohányzó és merevedési zavarral küzdő férfiből négynél már egyetlen füstmentes nap után javulást lehetett felfedezni. Érdemes elgondolkozni a dohányzásról leszoktató tabletták használatáról is!

Az oldalon található tartalom forrás megjelöléssel szabadon felhasználható és másolható!

copyscape icon
Vásároljon ma kiemelt termékeinkből, akár ingyenes szállítással!

Liderin (6 és 18 kapszula)

Walmark Liderin potencianövelő a férfi teljesítőképesség hasznos társa!
7990 Ft

Medicura dohányzás leszoktató (60 kapszula)

A dohányzásról leszoktató kapszula, melytől könnyebben hagyja abba a cigarettázást!
3990 Ft

Hagyjon egy hozzászólást

ajándék ikon

0 / 5
4:00

×
Kérlek kedveld sajátmárkás oldalunkat!