Szállítás

 már 590 Ft-tól

 15 000 Ft felett ingyenes

 diszkrét csomagolás

 1 napos szállítás

 további információk
Miért érdemes nálunk vásárolni?

 teljes diszkréció, jelöletlen csomagolás

 15 000 Ft felett ingyenes szállítás

 100% elégedettség garancia

 30 napos pénzvisszafizetési garancia

 ajándék csajozási ebook

A nikotin és az impotencia

Alkalmi potencianövelő

2017. január 14.

nikotin és impotencia

merevedési zavar olyan állapot amelyben a férfi képtelen az erekció elérésére, illetve annak fenttartására. A zavar oka lehet pszichés és mentális eredetű, vagy ritkább esetben fizikai probléma. Nagy mennyiségű kutatás bizonyította be a kapcsolatot a dohányzás és a merevedési zavar között. A férfiaknál, akik dohányoznak másfél kétszeres esellyel alakul ki merevedési zavar, mint azok között, akik nem dohányzoznak.

Csökkent véráramlás

Az erekció a megnövekedett vér áramlását jelenti a péniszben. A vér megtölti a szivacsos testeket a péniszben és ez okozza a merevedést. Számos tanulmány igazolta, hogy a cigarettázás csökkenti a vér áramlását a péniszbe és megzavarja a szervezet ellenőrzését a hímvesszőve áramló vér felett. Ezek a változások csökkentik a fizikai képességet a pénisz merevedését illetően.

A "Journal of Sexual Medicine" 2008. augusztusában publikált számában kimutattuk, hogy nikotinos rágógumi formájában bejutatott nikotin jelentősen csökkentette a szexuális izgalmat a férfiak. Ez azt jelzi, hogy a nikotin az egyik elsődleges oka a dohányzás és a merevedési zavar közötti kapcsolatnak.

A csökkent véráramlás következménye

A nikotin egy ismert érszűkítő, ami azt jelenti, hogy az ereket szűkebbé válnak, és csökken a vér áramlása. A véredények szűkülése az egyik ok, hogy a nikotin csökkenti a pénisz nemi izgalom hatására bekövetkezett merevedését. Továbbá az érszűkület maradandó károsodást okoz az erekben, amelyek alapján az adott problémát, a merevedési zavart dohányzás esetén nehéz kezelni.

A dohányzás egyéb hatásai

A nitrogén-oxid egyike az elsődleges neurotranszmittereknek, amelyek szabályozzák az erekciót a férfiaknál. A cigarettafüst szabad gyököket és más vegyi anyagokat tartalmaz, amelyek csökkentik a nitrogén-oxid szintézist, ami tovább súlyosbítja a merevedési zavart. A neurotranszmitter szintjének zavara is lehet oka a hosszú távú merevedési zavarnak.

Miért érdemes felhagyni a dohányzással

Tíz dohányzó és merevedési zavarral küzdő férfiből négynél már egyetlen füstmentes nap után javulást lehetett felfedezni. Érdemes elgondolkozni a dohányzásról leszoktató tabletták használatáról is!

Az oldalon található tartalom forrás megjelöléssel szabadon felhasználható és másolható!

Vásároljon ma kiemelt termékeinkből, akár ingyenes szállítással!

Liderin (6 és 18 kapszula)

Walmark Liderin potencianövelő a férfi teljesítőképesség hasznos társa!
7990 Ft

Medicura dohányzás leszoktató (60 kapszula)

A dohányzásról leszoktató kapszula, melytől könnyebben hagyja abba a cigarettázást!
3990 Ft

Hagyjon egy hozzászólást

0 / 5
4:00