Szállítás

 már 590 Ft-tól

 15 000 Ft felett ingyenes

 diszkrét csomagolás

 1 napos szállítás

 további információk
Miért érdemes nálunk vásárolni?

 teljes diszkréció, jelöletlen csomagolás

 15 000 Ft felett ingyenes szállítás

 100% elégedettség garancia

 30 napos pénzvisszafizetési garancia

 ajándék csajozási ebook

Segítünk magömlés késleltetőt választani

Magömlés késleltető

2018. augusztus 20.

A szexuális zavarok sorában a merevedési problémák mellett a másik leggyakoribb gond a korai magömlés, vagyis amikor a férfi magömlése 5 percen belül bekövetkezik, vagy extrém súlyos esetben a behatolástól számított 1 percen belül. Ez hosszas gyakorlással leküzdhető, ill. vannak erre szexpatikai megoldások.

Alapvetően 3 féle szex shopokban kapható termék, ami megoldást kínál és egy gyógyszertári, amit alapból elvetnénk, ez a Dapoxetine, ami a szerotonin visszavételbe kavar be és hasonlóan működik, mint az antidepresszánsok.

A 3 szexshopban kapható megoldás az ejakuláció késleltető étrend-kiegészítő, a megömlés késleltető krémek és végül a síkosítók.

Ezek közül a legerősebbek az étrend-kiegészítők melyből 2 piacvezető van Magyarországon, az egyik a Long Love magömlés késleltető, míg a másik az Ejacontrol. Mindkettőt aktus előtt 60 perccel érdemes bevenni és szignifikánsan eltolja a magömlés bekövetkeztét. Nem ritka, hogy a magyar pornófilm gyártás során látott extrém férfiteljesítmények mögött is ezek az ejakuláció késleltetők állnak. Összetételük hasonló, mindkettő csak gyógynövény összetevőket tartalmaz és OÉTI által notifikált, zöld pipás termék, tehát teljes biztonsággal használható. Hasonlóan a potencianövelőkhöz, ezt is csak átmenetileg javasoljuk használni, míg a pszichés eredetű diszfunkciók elmúlnak.

korai magomles kezelese

A második csoportba, vagyis a krémek és olajok csoportjába tartozik a Pau Yuen balzsam, a Bathmate Control, a Pjur Superhero vagy a már megszűnt Rui Shen olaj, melyeket a péniszre kenve kell használni. Első lépésben bele kell dörzsölni az olajat a hímvesszőbe, majd 3-5 percet várni kell, hogy felszívódjon, ezután a hímvessző ellenállóbb lesz az ingerekkel szemben és nehezebben következik be a magömlés, ideális esetben a partner orgazmusa után csak.

A harmadik csoport síkosítók csoportja, melyek 2in1 síkosítóként és ejakuláció késleltetőként is funkcionálnak. Ez a harmadik csoport a legolcsóbb és egyben leggyengébb hatású, de azoknak tökéletes, akiknél nincs nagy gond és egy 5 perces menet erejéig ki tudnak tartani, csak egy kis extrát szeretnének nyújtani az aktus során.

Ezeknek a szereknek a hatását módszerekkel is fel lehet erősíteni, mint a megszakításos módszer, Kegel gyakorlatok vagy az elszorításos módszer. A megszakításos módszer lényege, hogy a magömlés pillanata előtt 20 másodperccel abba kell hagyni az aktust, míg az ingerek gyengülnek és utána folytatni. A Kegel gyakorlatok a PC-izmok edzését jelentik, melyekkel a magömlés feletti kontroll jóval erősebb lesz. Ezt az izmok összehúzásával majd elernyesztésével tudjuk erősíteni, mint mikor a vizelet sugarat elállítják, hasonló módon kell összeszorítani, hasonlóan, mint egy edzés során 4*20 szériákkal már jobb kontroll érhető el. Az elszorításos módszer hasonló, mint a megszakításos azzal a különbséggel, hogy a megszakítás pillanatában a makk alatt egy szorító nyomás hatására még jobban visszább megy az izom összehúzódási ejakulációs inger.

Zárszóként elmondható, hogy erősebb hatás érdekében a Long Love vagy az Ejacontrol magömlés késleltető kapszula tökéletes megoldás, kisebb probléma esetén a Joydrops ejakuláció késleltető elegendő. Azonban fontos, hogy ezeket a termékeket csak addig használjuk, míg a probléma pszichés része megoldódik, hiszen az erekció és a magömlés is a fejben dől el.

Az oldalon található tartalom forrás megjelöléssel szabadon felhasználható és másolható!

Vásároljon ma kiemelt termékeinkből, akár ingyenes szállítással!

Pjur Superhero (20 ml)

Magömlés késleltető spray, mely segít a hosszú szeretkezések elérésében
5390 Ft

Long Love (4 kapszula)

A Long Love egy korai magömlés elleni kapszula, hogy a szexuális együttlét hosszú és örömt...
7200 Ft

Hot Rhino Delay Spray (50 ml)

Ejakuláció spray, korai magömlésben szenvedőknek.
4990 Ft

Wild Stud Delay Spray (22 ml)

Orgazmus késleltető spray férfiaknak.
4490 Ft

Pau Yuen Tong balzsam (8 g)

Ősi kínai magömlés késleltető balzsam, amit mindig magával vihet!
6990 Ft

Black Stone spray (15 ml)

Magömlés késleltető spray férfiak részére.
4990 Ft

Long Love EC (90 kapszula)

Kúraszerűen szedhető kapszulák a korai magömlés ellen.
11990 Ft

CoolMann Delay Gel (30 ml)

Ejakuláció késleltető gél férfiak számára.
4490 Ft

Rui Shen Olaj (3 ml)

A Rui Shen magömlés késleltető olaj segít a korai ejakuláció elkerülésében.
6590 Ft

Pjur Pro-Long spray (20 ml)

Magömlés késleltető spray, tölgyfa kivonattal, férfiak számára
4990 Ft

Joy Drops mk. spray (50 ml)

Magömlés késleltető spray férfiak számára a hosszabb együttlétért!
2290 Ft

Eros 100% Delay Spray (30 ml)

Német gyártmányú magömlés késleltető spray koncentrátum.
4990 Ft

Hagyjon egy hozzászólást

0 / 5
4:00