Ügyfélszolgálat: +36(30)451-6801

kapszulaCENTER

Segítünk magömlés késleltetőt választani

Magömlés késleltető
magömlés késleltető választása

A szexuális zavarok sorában a merevedési problémák mellett a másik leggyakoribb gond a korai magömlés, vagyis amikor a férfi magömlése 5 percen belül bekövetkezik, vagy extrém súlyos esetben a behatolástól számított 1 percen belül. Ez hosszas gyakorlással leküzdhető, ill. vannak erre szexpatikai megoldások.

Alapvetően 3 féle szex shopokban kapható termék, ami megoldást kínál és egy gyógyszertári, amit alapból elvetnénk, ez a Dapoxetine, ami a szerotonin visszavételbe kavar be és hasonlóan működik, mint az antidepresszánsok.

A 3 szexshopban kapható megoldás az ejakuláció késleltető étrend-kiegészítő, a megömlés késleltető krémek és végül a síkosítók.

Ezek közül a legerősebbek az étrend-kiegészítők melyből 2 piacvezető van Magyarországon, az egyik a Long Love magömlés késleltető, míg a másik az Ejacontrol. Mindkettőt aktus előtt 60 perccel érdemes bevenni és szignifikánsan eltolja a magömlés bekövetkeztét. Nem ritka, hogy a magyar pornófilm gyártás során látott extrém férfiteljesítmények mögött is ezek az ejakuláció késleltetők állnak. Összetételük hasonló, mindkettő csak gyógynövény összetevőket tartalmaz és OÉTI által notifikált, zöld pipás termék, tehát teljes biztonsággal használható. Hasonlóan a potencianövelőkhöz, ezt is csak átmenetileg javasoljuk használni, míg a pszichés eredetű diszfunkciók elmúlnak.

korai magomles kezelese

A második csoportba, vagyis a krémek és olajok csoportjába tartozik a Pau Yuen balzsam, a Bathmate Control, a Pjur Superhero vagy a már megszűnt Rui Shen olaj, melyeket a péniszre kenve kell használni. Első lépésben bele kell dörzsölni az olajat a hímvesszőbe, majd 3-5 percet várni kell, hogy felszívódjon, ezután a hímvessző ellenállóbb lesz az ingerekkel szemben és nehezebben következik be a magömlés, ideális esetben a partner orgazmusa után csak.

A harmadik csoport síkosítók csoportja, melyek 2in1 síkosítóként és ejakuláció késleltetőként is funkcionálnak. Ez a harmadik csoport a legolcsóbb és egyben leggyengébb hatású, de azoknak tökéletes, akiknél nincs nagy gond és egy 5 perces menet erejéig ki tudnak tartani, csak egy kis extrát szeretnének nyújtani az aktus során.

Ezeknek a szereknek a hatását módszerekkel is fel lehet erősíteni, mint a megszakításos módszer, Kegel gyakorlatok vagy az elszorításos módszer. A megszakításos módszer lényege, hogy a magömlés pillanata előtt 20 másodperccel abba kell hagyni az aktust, míg az ingerek gyengülnek és utána folytatni. A Kegel gyakorlatok a PC-izmok edzését jelentik, melyekkel a magömlés feletti kontroll jóval erősebb lesz. Ezt az izmok összehúzásával majd elernyesztésével tudjuk erősíteni, mint mikor a vizelet sugarat elállítják, hasonló módon kell összeszorítani, hasonlóan, mint egy edzés során 4*20 szériákkal már jobb kontroll érhető el. Az elszorításos módszer hasonló, mint a megszakításos azzal a különbséggel, hogy a megszakítás pillanatában a makk alatt egy szorító nyomás hatására még jobban visszább megy az izom összehúzódási ejakulációs inger.

Zárszóként elmondható, hogy erősebb hatás érdekében a Long Love vagy az Ejacontrol magömlés késleltető kapszula tökéletes megoldás, kisebb probléma esetén a Joydrops ejakuláció késleltető elegendő. Azonban fontos, hogy ezeket a termékeket csak addig használjuk, míg a probléma pszichés része megoldódik, hiszen az erekció és a magömlés is a fejben dől el.

Hozzászólások

Új hozzászólás
    töltés

    TÖLTÉS