Profertil (60 kapszula)

Férfi meddőség elleni sperma növelő kapszula
Kiszrelés: 60 kapszula
Egységár: 350 Ft / kapszula
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási dátum: 1-2 munkanap
20990 Ft
szállítás nélkül (ÁFÁ-s ár)
Megbízható áruház
Pénzvisszafizetési garancia
Gyors szállítás
Diszkrét csomagolás

A Profertil kapszula bizonyítottan segít a férfi meddőség esetén, növeli a sperma mennyiségét és annak minőségét.

Klinikai vizsgálatok alapján a Profertil növelte a spermiumok számát mintegy 215%-kal, míg a sperma mennyiségét 33,3%-kal. A Profertil összetétele optimális arányban tartalmazza létfontosságú mikrotápanyagokat a spermiumok kifejlődéséhez. A megtermékenyítő képesség növelése érdekében a Profertil segít a nem megfelelő mennyiségű antioxidáns, vitamin és aminosav bevitel pótlásában.

A férfi meddőség

Magyarországon nem ritka a férfi meddőség, minden 6. párt érint, azaz mintegy 150.000-re tehető a számuk. Sajnos a rohanó világ, a mozgásszegény életmód és a vitaminokban - ásványi anyagokban szegény étrend mind mind negatív irányba terelik a termékenységet. A gyermekáldás sokszor elmarad az új évezred párjainál, amiért mintegy 65%-ban a férfi a felelős. A férfi meddőség összeföggésben áll a sperma minőségének romlásával. A spermaszám 30 év alatt 73-ról 31 millió / milliliterre esett vissza, ami kevesebb, mint a fele. Ehhez tartozik még a tény, hogy a spermiumok mozgékonysága is drámaian csökkent az utóbbi évtizedekben.

A férfi meddőség oka többnyire a megváltozott életmódban keresendő. Napjainkban igen jellemző a stresszes életmód, a vitaminok, ásványi anyagok és mikrotápanyagok bevitelének csökkenése, amely szoros kapcsolatban áll a  megtermékenyítő képesség csökkenésével. 

A férfi meddőségnek sajnos nincsenek kézzel fogható jele, csak akkor foglalkozonk vele, ha a várva várt baba nem akar összejönni. 35 év felett érdemes Profertil kúrát végigvinni, akkor is, ha még nem állnak készen a gyermekvállalásra.

A férfi meddőség okai lehetnek:

  • a spermák termelődésének zavarai
  • spermaürülési zavar
  • a spermák elleni szerek használata
  • hormonzavazok
  • szexuális problémák

Meddőség esetén érdemes sperma vizsgálatra jelentkezni. Gyermekvállalás esetén érdemes a csökkent megtermékenyítő képesség ellen a következő vitaminok, aminosavak és ásványi anyagok bevitele: L-arginin, cink, B-vitamin, szelén, folsav, E-vitamin, L-karnitin, szelén, koenzim Q10.

Sperma növelés

Felmerül a kérdés, hogy mit tehetünk, ha kiderül, hogy kevés vagy rossz minőségű spermával rendelkezünk? Tekintettel arra, hogy a vitamin és tápanyag szegény életmód okolható a sperma mennyiségének és minőségének romlásáért ésszerű döntés lehet pótolni azokat. A mikrotápanyagban gazdag ételek elősegítik a test védelmi rendszerének fenntartását és a sperma növelést is. A spermaszám növelésben bizonyítottan segít a Profertil kapszula.

A spermaszám növelése egy folyamat, így az nem megy egyik napról a másikra. A spermák kifejlődése körülbelül 3 hónapig tart, így ennyi idő mindenképp szükséges, hogy változás álljon be azok minőségében. Spermanövelő kúra esetén ennyi idővel mindenképpen számolni kell, mielőtt elkezdjük a Profertil szedését.

Keresse a terméket gyógyszertárakban vagy vásárolja meg kedvező áron webáruházunkban.

A Profertil előnyei

  • Mikrotápanyagokban gazdag, kiegyensúlyozza annak szűkös bevitelét
  • Növeli a sperma mennyiségét és a spermaszámot
  • Javítja a spermiumok minőségét és azok mozgékonyságát
  • Igazoltan termékenység növelő hatással rendelkezik
  • Akár 3 hónap alatt is növelheti a megtermékenyítő képességet!

A Proferil összetétele

A Profertil 8 különleges összetevőt tartalmaz, a férfi szervezet számára optimális arányban. Klinikai kísérletek igazolják, hogy spermanövelő kapszula összetevőinek koncentrátuma nagy mértékben képes javítani a sperma mennyiségét és a spermiumok minőségét.

E-vitamin

Az E-vitamin védi a sejt membránt az oxidatív stressz ellen, tartós hiánya a meddőség egyik oka lehet. Kutatások bizonyították, hogy napi 100-200 mg E-vitamin szedése nagyban növelte a megtermékenyítő képességet.

L-karnitin

Sokak számára az L-karnitin a zsírégetést jelenti. Habár ez tényleg így van, számos más jótékony hatása is van, többek között növeli a spermiumok mozgékonyságát, és a spermák számát is. Az L-karnitin ezért fontos része a sperma növelő tablettáknak.

L-arginine

Amellett, hogy az L-arginin a potencianövelők alapanyaga, a férfiak számára fontos aminosav. A sperma aminosav 80%-a L-Arginin, amely növeli a spermaszámot és egyben a spermiumok is mozgékonyabbak lesznek.

Szelén

E vitaminnal együtt szedve igen hatásos antioxidáns, amely spermanövelő hatását vizsgálva kiderült, hogy napi 100 mg szedés jelentősen növeli a spermiumok mozgékonyságát!

Q10 enzim

Napi 10 mg Q10 enzim szedése igazoltan javította a spermaképet, mind a spermák számában, mind a mozgékonyságukban.

Folsav

A folsav elengedhetetlen a tápanyag a szervezet számára a sejtosztódáshoz, így a spermák normális fejlődéséhez is. A folsav megvédi a spermiumok DNS-ét a a genetikai rendellenességek ellen.

Cink

cink alapvető ásványi anyag azoknak a férfiaknak, akiknél a megtermékenyítés növelése cél. A sperma igen gazdag cinkben, annak egyik fő tápanyaga, így például az osztriga is hasznos társa a férfi egészségnek. A cink növeli a spermiumok számát és azok életképességét.

Glutation

Alapvető antioxidáns a szervezetben, növeli a sperma minőségét, annak mozgékonyságát és csökkenti az oxidatív stressz okozta sejtkárosodát.

Mik a Profertil mellékhatásai?

A Profertil sperma növelő kapszulának nincs ismert mellékhatása.

Vélemények a Profertil kapszulával kapcsolatban

A felhasználói visszajelzések alapján a Profertil jó hatású termék. Számos újszülöttet köszönthetünk a világban, akiknek valószívűleg a Profertil segített.

Klinikai vizsgálatok eredményeinek letöltése.

A Profertil szedése

Étkezések közben vagy azok után szedjen be 2 tablettát. A profertilt legalább 3, de a legjobb hatás érdekében érdemes legfeljebb 12 hónapig szedni. 

Létezik Profertil nőknek is?

Külföldi oldalakon láttuk már a Profertil Femina nevű termékeket, de Magyarországon nem kapható. A Profertil Femina összetevői a folsav, szelén, E-vitamin, Omega-3, Q10 koenzim, glicirizin, katekin.

 

OÉTI notifikációs szám: T/1906/2014

Gyártó: Lenus Pharma GesmbH

Származási ország: Németország

Forgalmazó: Goodwill Pharma Kft.

 

Profertil összetevők

napi adag: 2 kapszula

60 kapszulát tartalmaz

Megnevezés 2 kapszula RDA*%
L-karnitin 440 mg  
L-arginin 250 mg  
E-vitamin 120 mg  
Folsav 800 µg  
Cink 40 mg  
Szelén 60 µg  
Glutathion 80 mg  
Koenzim Q10 15 mg  

* RDA: a felnőttek számára ajánlott napi bevitel

** RDA: értéke nincs meghatározva

Figyelem! Az általunk forgalmazott étrend-kiegészítő termékek nem alkalmasak betegségek kezelésére, gyógyítására és azok megelőzésére. A megadott termékjellemzők és hatások egyéntől függően változhatnak, azokat vizsgálatok nem igazolják, csak tájékoztató jellegűek, hatásuk leírása vásárlói visszajelzések alapján történik! Az étrend-kiegészítő termékek recept nélkül kaphatóak. Szükség esetén konzultáljon kezelő orvosával! 18 éves kor alatt ne szedje a készítményeket!

ajándék ikon

1 / 5
4:00

×
Kérlek kedveld sajátmárkás oldalunkat!