Yummy Cum (30 ml)

Egy különleges spermaízesítő, amely elveszi a sperma jellegzetes ízét és növeli annak mennyiségét, minőségét. Jobb íz, erőteljesebb ejakuláció és sűrűbb állag.
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási dátum: 1-2 munkanap
4290 Ft
szállítás nélkül (ÁFÁ-s ár)
Megbízható áruház
Pénzvisszafizetési garancia
Gyors szállítás
Diszkrét csomagolás

Yummy Cum sperma növelő/ízesítő cseppek 30ml

A megtermékenyítéshez egészséges spermiumokra van szükség, amelyek megfelelő alakúak, mozgékonyak és gyorsak, ráadásul nem is kevés kell belőlük: egy milliliter ondóban legalább 20 millió hímivarsejt kell a vállalkozáshoz. Ha a spermiumok lassúnak bizonyulnak, alakjuk torz, vagy nem képesek a megfelelő irányban, a szükséges ideig úszni, a gyermeknemzés-projekt kudarcra van ítélve.

Ebben segít a Yummy Cum sperma növelő/ízesítő csepp, mely segíthet akár a gyerekvállalásban is ha túl alacsony a spermaszám. Ez szokott a leggyakoribb ok lenni a nemzőképtelenség esetén.

A spermiumok a herékben képződnek, amik a herezacskókban, a testen kívül találhatók. Ennek fontos szerepe van, mivel itt kellően alacsony a hőmérséklet a spermiumok termelődéséhez, a normális testhőmérséklet ugyanis túl meleg lenne.

Apává válni néha nem is olyan egyszerű. Az elhatározást ugyan tettek követik, a tetteket pedig a pozitív terhességi teszt utáni izgalmakkal teli várakozás… A várva várt eredmény az erőfeszítések ellenére sokszor mégsem jön magától.

Számos tanulmány igazolja, hogy a 35 éves kor feletti gyerekvállalásnál már minden 5. párnál meddőségi probléma lép fel, mely az esetek több mint a felénél a férfira vezethető vissza.

Összetevők:

 

Alkalmazása: naponta 4ml (kb.20 csepp), naponta vízzel bevenni. 

Kiszerelés: 30ml

Figyelem! Az általunk forgalmazott étrend-kiegészítő termékek nem alkalmasak betegségek kezelésére, gyógyítására és azok megelőzésére. A megadott termékjellemzők és hatások egyéntől függően változhatnak, azokat vizsgálatok nem igazolják, csak tájékoztató jellegűek, hatásuk leírása vásárlói visszajelzések alapján történik! Az étrend-kiegészítő termékek recept nélkül kaphatóak. Szükség esetén konzultáljon kezelő orvosával! 18 éves kor alatt ne szedje a készítményeket!

Kiszerelés 30 ml
ajándék ikon

1 / 5
4:00

×
Kérlek kedveld sajátmárkás oldalunkat!