Ügyfélszolgálat: +36(30)451-6801

kapszulaCENTER
Yummy Cum
Yummy Cum Yummy Cum sperma ízesítő cseppek és doboz Yummy Cum sperma ízesítő cseppek és doboz hátoldal Yummy Cum sperma ízesítő cseppek

Cobeco Pharma Cobeco Pharma

Yummy Cum

Egy különleges spermaízesítő, amely elveszi a sperma jellegzetes ízét és növeli annak mennyiségét, minőségét. Jobb íz, erőteljesebb ejakuláció és sűrűbb állag.


Még nincs értékelés | Értékelés beküldése


Vonalkód: 8718546540899

Súly: 80 g

Kiszerelés: 30 ml

Készlet információ: készleten Várható szállítási dátum: 2022-10-03
5490 Ft (4323 Ft + ÁFA)

Egységár: 183 Ft / ml

1 / 6

Yummy Cum sperma ízesítő cseppek
Yummy Cum
Yummy Cum sperma ízesítő cseppek és doboz
Yummy Cum sperma ízesítő cseppek és doboz hátoldal
Yummy Cum sperma ízesítő cseppek
Yummy Cum
Megbízható áruház
100% pénzvisszafizetés
Gyors szállítás
Magyar termék

Yummy Cum sperma növelő/ízesítő cseppek 30ml

A megtermékenyítéshez egészséges spermiumokra van szükség, amelyek megfelelő alakúak, mozgékonyak és gyorsak, ráadásul nem is kevés kell belőlük: egy milliliter ondóban legalább 20 millió hímivarsejt kell a vállalkozáshoz. Ha a spermiumok lassúnak bizonyulnak, alakjuk torz, vagy nem képesek a megfelelő irányban, a szükséges ideig úszni, a gyermeknemzés-projekt kudarcra van ítélve.

Ebben segít a Yummy Cum sperma növelő/ízesítő csepp, mely segíthet akár a gyerekvállalásban is ha túl alacsony a spermaszám. Ez szokott a leggyakoribb ok lenni a nemzőképtelenség esetén.

A spermiumok a herékben képződnek, amik a herezacskókban, a testen kívül találhatók. Ennek fontos szerepe van, mivel itt kellően alacsony a hőmérséklet a spermiumok termelődéséhez, a normális testhőmérséklet ugyanis túl meleg lenne.

Apává válni néha nem is olyan egyszerű. Az elhatározást ugyan tettek követik, a tetteket pedig a pozitív terhességi teszt utáni izgalmakkal teli várakozás… A várva várt eredmény az erőfeszítések ellenére sokszor mégsem jön magától.

Számos tanulmány igazolja, hogy a 35 éves kor feletti gyerekvállalásnál már minden 5. párnál meddőségi probléma lép fel, mely az esetek több mint a felénél a férfira vezethető vissza.

Összetevők:

 

Alkalmazása: naponta 4ml (kb.20 csepp), naponta vízzel bevenni. 

Kiszerelés: 30ml

Termék értékelések

Értékelés beküldése
    töltés

    TÖLTÉS