Ügyfélszolgálat: +36(30)451-6801

kapszulaCENTER

Természetes potencianövelők tesztje

Férfi termékek
természetes potencianövelő

Számos potencianövelő gyógynövény kapható az interneten, melyek segíthetnek a férfiak számára a tesztoszteron fokozásában és a szexuális vágy magasabb szintre emelésében. Összefoglaló cikkünkben már szót ejtettünk a potencianövelő ételekről, most ezek közül az öt legismertebb kúraszerűen szedhető potencia fokozó növényről készítettünk egy tesztet.

Első körben a tesztelőről -azaz rólam, aki a cikket írta - annyit kell tudni, hogy átlagos szexuális étvággyal rendelkező, 41 éves férfi vagyok.

Tribulus Terrestris

A tribulus (királydinnye) az egy legismertebb tesztoszteron fokozó termék, főleg a testépítők körében. Kapható a Biotech (Tribooster), a Scitec (Mega Tribu-X) és a Nutriversum kínálatában is.

Elméleti hatását tekintve a következőket írják róla:

  • energetizál
  • növeli a tesztoszteron termelődést
  • fokozza a zsírégetést

Cikkünkben a NoLimit tribulus kapszulát teszteltük, amely tablettánként 2000mg tiszta trubulust növényt tartalmaz. Itt meg is jegyeznénk, hogy a teszt eredménye nem bizonyított tényeken alapul, csupán a saját tapasztalataimat írom le, melyek személyenként eltérhetnek.

A tribulus ajánlott adagolása 2 kapszula naponta, melyet mi betartottunk (1 reggel, 1 este/edzés előtt), így 1 doboz tribulus terrestris egy hónapra volt elegendő.

A teszt egy hónapja alatt más, a potenciára és tesztoszteron szintre ható étrend kiegészítő terméket nem szedtem.

Első alkalommal kicsit furcsa volt a tribulus íze és az, hogy milyen nagy a tabletta. Persze ezen hamar túl lehet lépni, bő vízzel lenyelve ez nem okoz problémát.

Az első pár napban nem éreztem semmit, nem lettem erősebb, nem kívántam jobban a szexet és még a szeretkezés minősége sem változott. Aztán szedtem tovább, bízva abban, hogy lesz valami hatása. Nos, 1 hét után azt vettem észre, hogy a szexuális vágyam megnövekedett, minden nap szeretkezni akartam. Az inger azért nem olyan, mint amikor görcsösen akarod a szexet, de egyértelműen akarod. Ez a vágy innentől kezdve elkísért a teszt további ideje alatt, majd amikor abbahagytam a szedését, pár nap alatt el is múlt.

Amellett, hogy folyamatosan kívántam a szexet, az aktusok száma is növekedett, azaz a két aktus közötti várakozási idő is csökkent.

Számomra egyértelműen volt a vágyfokozó hatása. A méretre vonazkozóan nem vettem észre változást.

A tesztoszteron és potencia fokozás mellett a tribulus terrestris egyik legjobb hatása minden bizonnyal az ideális szexuális egyensúly beállítása. Mire is gondolok? A tribulus hatása a korai magömlésre valószínűleg nem köztudott. Nos, a jó hír, hogy mindenféle ejakuláció késleltető technika nélkül a tribulus képes megnyújtani a szexuális együttlétek hosszát. Egy hónapos szedése alatt soha nem volt olyan, hogy nem tudtam volna kontrolálni az ejakulációt. Ilyen szempontból szinte csodaszer.

Az erőszintre és kitartásra gyakorolt hatását nem nagyon tudom alátámasztani, talán volt egy minimális hozzáadott értéke, de különösebb változást is nem tapasztaltam. 

A zsírégetést viszont valóban segítette, legalábbis számomra könnyebben ment a hasamon lévő úszógumi eltüntetése. Na azért kockahasam még mindig nincs, de a válzotás szemmel látható. A magyarázat a zsírégető hatására valószínűleg a megnövekedett tesztoszteron szint volt.

Egy, a nem szexuális téren szerzett tapasztalat, hogy a száraz bőr ellen is hatásosan lép fel. Ki hitte volna.

Mellékhatások tekintetében esetenként egy kis gyomorégés volt tapasztalható, ami az étkezés után elmúlt.

Hogy ajánlott-e a tribulus? Mindenképpen.

Damiana

A tribulus kapszulák után már nem voltam olyan szkeptikus, mint azelőtt és bíztam benne, hogy a következő gyógynövény is hatásos potencia fokozó lesz. Első körben azt kell mondjam nem csalódtam. Persze azért a kép nem ennyire egyértelmű.

Kezdjük az elejéről: a damiana tea formájában vásárolható meg, így én is ilyen formában teszteltem. Egy két literes kancsóba forraltam vizet, majd damianát tettem bele, körülbelül 2-3 evőkanállal. Az íze nem mondható jellegzetesnek, de rossznak sem, aki szereti a gyógyteákat, annak ízleni fog.

A teából eleinte csak egy pohárral ittam, de így sok hatást nem érteztem tőle, így növeltem az adagot és napi 1 litert becsaptam belőle. Pár nap múlva már kicsit másképp láttam a helyzetet, és azt tapasztaltam, hogy a szerszám egész nap félárbócon van, szinte bevetésre készen. Na így kell menni partizni és a téli hideg napokon sem fogsz szégyenkezni a férfi wc-ben :D 

Vágyfokozó hatása nem volt annyira jelentős, vagyis inkább olyan alattomos, mert ugyan nem akartam többször szexelni, de ha megláttam egy jó csajt az utcán akkor rögtön elkapott a bizsergés. Szóval azért ott volt a hatás.

Mellékhatást nem tapasztaltam, fogyasszátok bátran!

Összefoglalva tehát a damiana vágyfokozó hatása kisebb mértékű, mint a tribulusé, de a pénisz méretét nyugalmi állapotában növeli, azaz félig-meddig merevvé teszi. Persze ehhez minimum napi 1 liter damiana tea fogyasztása volt szükséges.

Maca

A maca por formájában jutott el hozzám, aminek igazán örültem, hiszen a reggeli zabkásába vagy az esti fehérje turmixban kivállóan keverhető. Íze édes, így édesítőszernek is kiválló. A teszt időszakban naponta kétszer - reggel és este - fogyasztottam 1-1 kávéskanál macát. 

A damiana és tribu után már vártam mit tud az újabb potencianövelő gyógynövényként ismert maca. Az első két nap itt is ugyanolyan volt, mint az előzőleg tesztelt potencianövelő gyógynövények esetében: nem történt semmi. Viszont utánna megint történt valami, és megint más, mint előzőleg. Nem volt tőle kangörcs, meg mániákus szeretkezési láz, de hogy nem tudtam parancsolni az erekciómnak az biztos. Szexuálisan fűtött helyzetben egy pillanat alatt bekövetkezett a merevedés. De valami félelmetesen gyorsan, mintha újra tini lettem volna és az első szeretkezés előtt álltam volna. Kicsit kellemetlen az utcán ilyen állapotban sétálni, de az embernek ilyen korban ez már újdonság :)

Csalán

A csalán tea vagy kapszula formájában kapható, én a BioCo ProstaMen kapszulát próbáltam. Napi 2 szemet szedtem belőle, bár mások akár 6-ig is felmentek. 

csalán hatásaiból kiemelném a prosztata megnagyobbodás kezelését és a tesztoszteron fokozást. Nálam igazából mindkettőre jó hatással volt, bár eddig nem is tűntek fel a tünetek. A vizelet ürítése a használat után sokkal erőteljesebb lett, gondolom ez összefüggésben van egy enyhe prosztata megnagyobbodással. Mást ezen a területen nem vettem észre. Viszont a szexuális vágy szintén növekedett a csalán szedését követően. Egy hét után nap, mint nap éreztem, hogy ágyba kell bújni. A merevedésem is valamelyest gyorsabb lett, valószínűleg köszönhetően a megnövekedett tesztoszeteron szintnek. A csalán egy olyan gyógynövény, amit bátran tudok ajánlani minen 35 éves kort betöltött férfinak, mellékhatások nélkül.

Muira Puama

muira puama teaként kapható, ami a kéreg fás részeit tartalmazza. Egy kis csomag kéreg sok pohár teára elegendő, így én kancsóval készítettem. Hát az íze rettenetes, az egyszer biztos. Mindenesetre ezen túltéve magamat napi 1 litert megittam belőle. 

A tea hatásai nem voltak olyan erősek, mint a többi természetes potencianövelő esetében, az erekció minősége javult, keményebb és könnyebben előidézhető merevedéssel. A nemi vágy is fokozódott, de ezek a hatások, gondolom a tea mívolta miatt tényleg gyengék voltak. Kapszula formájában valószínűleg sokkal jobb lenne a helyzet.

Hozzászólások

Új hozzászólás
    töltés

    TÖLTÉS