Ügyfélszolgálat: +36(30)451-6801

kapszulaCENTER

A túlsúly és a merevedési zavar

Potencianövelő Férfi termékek
A túlsúlyos ember és a merevedési zavar

A merevedési zavarokról

A merevedési zavar akkor fordul elő, ha egy férfi képtelen fenntartani vagy elérni a szexuális viszonyhoz szükséges erekciót. A merevedési zavarnak számos oka van, amelyek többsége olyan betegség, amelyek közvetlenül befolyásolják a vaszkuláris funkciókat, például magas vérnyomás, szívbetegség és cukorbetegség. A Mayo Klinika szerint az elhízott férfiak nagyobb valószínűséggel vesznek részt ezeken a betegségeken és merevedési zavarban szenvednek. Az enyhén túlsúlyosak, akik csak néhány extra kilót hordoznak, azoknál valószínűleg a többlet súly nem fog merevedési zavart okozni, de a túlsúly megnövelheti az utat az elhízáshoz. Az elhízás - a felesleges testzsír és a 30-nál magasabb BMI - jelentős egészségügyi problémákat okozhat, és közvetlenül hozzájárulhat a merevedési zavarhoz.

Az elhízás hogyan befolyásolja a testet?

Az anyagcsere szempontjából az elhízás hozzájárul a cukorbetegséghez, mivel befolyásolja a szervezet cukorkezelésének módját. Emellett az elhízott emberek általában magas koleszterinszinttel rendelkeznek, és nagyobb valószínűséggel szenvednek a magas vérnyomásban és a szívbetegségben. Az életminőség szempontjából az elhízás hozzájárul az alvászavarokhoz, a horkoláshoz és súlyos esetekben az alvási apnoehoz (légzésszünet), amelyek mindegyike napi fáradtsághoz és depresszióhoz vezethet. Az elhízott emberek túlzott izzadást, túlzott hőérzetet és gyakori bőrkiütéseket tapasztalhatnak a test hajlataiban. A túlsúly súlyosbítja az ízületek kopását, majd térd-, boka- és hátfájáshoz vezethet. Az elhízás növeli a rákos megbetegedések, az epehólyagbetegség és a stroke kockázatát is.

Az elhízás hogyan befolyásolja a merevedési zavarokat

Az elhízás közvetlenül befolyásolhatja a merevedési zavarokat a tesztoszteronszint csökkentésével. A tesztoszteron a férfiak elsődleges nemi hormonja, és fontos szerepet játszik mind a libidóban, mind a szexuális funkciókban. Közvetett módon az elhízás hozzájárul más betegségekhez, például magas vérnyomáshoz, amelyek az erekciós rendellenességekben ismert tényezők. A pénisz elegendő vérellátást igényel ahhoz, hogy a merevedés bekövetkezzen. Miután a hímvessző megtelt vérrel, a véredényeknek le kell záródniuk az erekció fenntartása érdekében. A magas vérnyomás, a cukorbetegség, a magas koleszterinszint és a szívbetegség mind hozzájárulnak az erekciós zavarokhoz, mivel hátrányosan károsítják a vérereket és azok összehúzódását, és ennek következtében a vér szabadon áramolhat a péniszbe és onnan kifelé. Az elhízás és az elhízás okozta betegségek hatásait az étkezés, a testmozgás és bizonyos esetekben a potencianövelő gyógyszeres kezelések visszafordíthatják. Az elhízott, egészségügyi problémákkal küzdő férfiaknak konzultálniuk kell az orvosukkal, mielőtt bármilyen étrendet, testmozgást vagy testsúlycsökkentő programot próbálnának.

Hozzászólások

Új hozzászólás
    töltés

    TÖLTÉS