Szállítás

 már 590 Ft-tól

 20 000 Ft felett ingyenes

 diszkrét csomagolás

 1 napos szállítás

MPL logo  további információk
Miért érdemes nálunk vásárolni?

 teljes diszkréció, jelöletlen csomagolás

 20 000 Ft felett ingyenes szállítás

 100% elégedettség garancia

 30 napos pénzvisszafizetési garancia

 ajándék csajozási ebook

árösszehasonlíto oldalak

Teák, amik jó hatással vannak a libidóra

Tea Férfi termékek

2017. július 10.

A teáknak mindig is gyógyhatást tulajdonítottak. Nem egy tea rendelkezik egészségvédő hatással, legyen szó akár a zöld teákról, lapacho teákról vagy éppen a roibos teáról. Alábbi listánkban olyan teákat szedtünk össze, melyek jótékonyan hatnak a férfierőre. Ezek közül egyik sem tartalmaz gyógyszer hatóanyagot, mint szildenafilt vagy tadalafilt, csak természetes anyagokat.

Ginzeng tea

A ginzeng az egyik legősibb gyógynövény, mely fokozza a szellemi és fizikai aktivitást. Használatával nemcsak a szex iránti érdektelenség, de a fáradtság is leküzdhető. Főleg a kínai és ayurvédikus orvoslásban használták évszázadok óta sikerrel a ginzeng teát.

 

Gyömbér tea

A gyömbér is jótékonyan képes befolyásolni a férfierőt. A rómaiak a libidóra vonatkozó pozitív hatása miatt borba keverve fogyasztották, de a portugálok is adták a rabszolgáknak, hogy felkorbácsolják bennük a tűzet és gondoskodjanak az utánpótlásról. A gyömbér pozitív hatással van az érrendszerre és emiatt javítja a nemi működést.

 

Damiana tea

A damiana tea egy Közép-Amerikában őshonos növény, melyet az aztékok fogyasztottak afrodiziákum jellege miatt. A férfi és női ivarszervek vérellátását javítja ez a tea. A nemi vágyat nem növeli de a reakciót a nemi ingerekre javítja ezáltal egyértelműen afrodiziákumnak mondható. Támogatólag hat a szexuális ingereket közvetítő lumbális reflexív központjára, alhasi vérbőséget okoz, javítja a genitáliák vérellátását, ezáltal erősíti mindkét nemben a szexuális aktivitást. Egy pohár damiana tea elfogyasztása után érezhetően javul a nemiszervek vérellátása és a szexuális ingerületátvitel. Azonban komoly, betegségből fakadó problémák és impotencia esetén a damiana nem váltja ki a szakorvosi vizsgálatot és a gyógyszeres kezelést.

 

Muira Puama tea

A Muira puama, melyet a „termékenység fájának” is neveznek, egy kis 4-5 m magasra növő fa, mely Brazíliában, az Amazonas vidékén honos. A növénynek elsősorban a kérgét és a gyökerét használják fel. A bennszülöttek a szexuális zavarok, a fáradtság, a neuromuszkuláris problémák és a reumás panaszok ellen használják. Tea és kapszula formájában az elmúlt évtizedekben már Európában is kapható és egyre több gyengébb libidójú férfi szed muira puama tartalmú

 

Fuerte mate tea

A maté tea alapvetően nem afrodiziákum, csak élénkít és zsírt éget, de a Green Mate Tea Fuerte tartalmaz catuabát és gingko bilobát melyek jótékony hatással vannak a libidóra.

Az Amazonas lakói évszázadok óta használják a catuabát afrodiziákum hatása miatt. A catuaba Brazíliában olyan népszerű, hogy még egy mondásuk is van ezzel kapcsolatban: „60 éves korig egy apa gyerekei a sajátjai, 60 év után a catuabáé.” A catuaba férfierő növelő hatása mellett jó hatással van a levertségre, fáradtség ellen is hatásos és a depressziót is kezelni szokták vele Dél-Amerikában.

 

Szerecsendió, fahéj, gyömbér, ginzeng, kurkurma, chili mind jótékonyan hat a férfierőre. Emiatt is ezekből az összetevőkből is szoktak teát készíteni. Az egyik Bio Yogi férfierő teában az összes összetevő megtalálható.

 

Az oldalon található tartalom forrás megjelöléssel szabadon felhasználható és másolható!

copyscape icon
Vásároljon ma akár 600Ft kedvezménnyel vagy ingyenes szállítással!

Green Mate Tea - Manzana & Damiana (200g)

A Mate Green Manzana 95% yerba mate, szárított alma és damiana levél keveréke!
1590 Ft

Green Mate Tea - Detox (200g)

A Green Mate Detox tartalma a yerba maté növény mellett máriatövist, citromfüvet és szilva...
1590 Ft
990 Ft

Baba - Damiana (150g)

Damiana tört levél, afrodiziákum hatású teafű.
1990 Ft

Bio Yogi ginzeng virág tea (17 filter)

Ginseng virág bio tea 17 aktív összetevővel az egészségesebb életért és férfierőért
1390 Ft

Bio Yogi férfierő tea (17 filter)

Bio Yogi férfierő tea az erősebb libidóért és az egészséges szexualitásért.
1390 Ft
ajándék ikon

0 / 5
4:00

×
Kérlek kedveld sajátmárkás oldalunkat!