Ügyfélszolgálat: +36(30)451-6801

kapszulaCENTER

Teák, amik jó hatással vannak a libidóra

Tea Férfi termékek
Teák, amik jó hatással vannak a libidóra

A teáknak mindig is gyógyhatást tulajdonítottak. Nem egy tea rendelkezik egészségvédő hatással, legyen szó akár a zöld teákról, lapacho teákról vagy éppen a roibos teáról. Alábbi listánkban olyan teákat szedtünk össze, melyek jótékonyan hatnak a férfierőre. Ezek közül egyik sem tartalmaz gyógyszer hatóanyagot, mint szildenafilt vagy tadalafilt, csak természetes anyagokat.

Ginzeng tea

A ginzeng az egyik legősibb gyógynövény, mely fokozza a szellemi és fizikai aktivitást. Használatával nemcsak a szex iránti érdektelenség, de a fáradtság is leküzdhető. Főleg a kínai és ayurvédikus orvoslásban használták évszázadok óta sikerrel a ginzeng teát.

 

Gyömbér tea

A gyömbér is jótékonyan képes befolyásolni a férfierőt. A rómaiak a libidóra vonatkozó pozitív hatása miatt borba keverve fogyasztották, de a portugálok is adták a rabszolgáknak, hogy felkorbácsolják bennük a tűzet és gondoskodjanak az utánpótlásról. A gyömbér pozitív hatással van az érrendszerre és emiatt javítja a nemi működést.

 

Damiana tea

A damiana tea egy Közép-Amerikában őshonos növény, melyet az aztékok fogyasztottak afrodiziákum jellege miatt. A férfi és női ivarszervek vérellátását javítja ez a tea. A nemi vágyat nem növeli de a reakciót a nemi ingerekre javítja ezáltal egyértelműen afrodiziákumnak mondható. Támogatólag hat a szexuális ingereket közvetítő lumbális reflexív központjára, alhasi vérbőséget okoz, javítja a genitáliák vérellátását, ezáltal erősíti mindkét nemben a szexuális aktivitást. Egy pohár damiana tea elfogyasztása után érezhetően javul a nemiszervek vérellátása és a szexuális ingerületátvitel. Azonban komoly, betegségből fakadó problémák és impotencia esetén a damiana nem váltja ki a szakorvosi vizsgálatot és a gyógyszeres kezelést.

 

Muira Puama tea

A Muira puama, melyet a „termékenység fájának” is neveznek, egy kis 4-5 m magasra növő fa, mely Brazíliában, az Amazonas vidékén honos. A növénynek elsősorban a kérgét és a gyökerét használják fel. A bennszülöttek a szexuális zavarok, a fáradtság, a neuromuszkuláris problémák és a reumás panaszok ellen használják. Tea és kapszula formájában az elmúlt évtizedekben már Európában is kapható és egyre több gyengébb libidójú férfi szed muira puama tartalmú

 

Fuerte mate tea

A maté tea alapvetően nem afrodiziákum, csak élénkít és zsírt éget, de a Green Mate Tea Fuerte tartalmaz catuabát és gingko bilobát melyek jótékony hatással vannak a libidóra.

Az Amazonas lakói évszázadok óta használják a catuabát afrodiziákum hatása miatt. A catuaba Brazíliában olyan népszerű, hogy még egy mondásuk is van ezzel kapcsolatban: „60 éves korig egy apa gyerekei a sajátjai, 60 év után a catuabáé.” A catuaba férfierő növelő hatása mellett jó hatással van a levertségre, fáradtség ellen is hatásos és a depressziót is kezelni szokták vele Dél-Amerikában.

 

Szerecsendió, fahéj, gyömbér, ginzeng, kurkurma, chili mind jótékonyan hat a férfierőre. Emiatt is ezekből az összetevőkből is szoktak teát készíteni. Az egyik Bio Yogi férfierő teában az összes összetevő megtalálható.

 

Hozzászólások

Új hozzászólás
    töltés

    TÖLTÉS