Szállítás

 már 590 Ft-tól

 20 000 Ft felett ingyenes

 diszkrét csomagolás

 1 napos szállítás

MPL logo  további információk
Miért érdemes nálunk vásárolni?

 teljes diszkréció, jelöletlen csomagolás

 20 000 Ft felett ingyenes szállítás

 100% elégedettség garancia

 30 napos pénzvisszafizetési garancia

 ajándék csajozási ebook

árösszehasonlíto oldalak

L-citrullin a libidó növeléséért

Aminosav

2018. június 20.

citrulline

Az alacsony libidónak számos oka lehet. Ezek közé tartozik az alváshiány, a hormonális változások, a párkapcsolati problémák, a stressz, az alkoholizmus, a függőség, számos gyógyszer szedése, a depresszió és a cukorbetegség is. Fontos tudni, hogy az alacsony libidó nem feltétlen akadályozza a szexuális együttlétet. Számos táplálékkiegészítő készítmény van, amelyek segítenek ilyen helyzetekben. Ilyen a citrullin aminosav is, amely segít az erekciós zavarok kezelésében. Mielőtt azonban elkezdené szedni a citrullint, vagy más gyógyszert erekciós panaszai miatt, forduljon orvosához. 

Libidó vagy az erekciós problémák?

Citrullint szedni a libidó növelése érdekében olyan, mint halottnak a csók. Lehet, hogy semmi sem fog történni, de nem veszíthet. Sokszor előfordulhat, hogy a teste nem reagál erekcióval egy szexuális ingerre. Ha mégis, akkor gyakorta, hogy a vágy nincs meg hozzá. Az erekciós zavarok oka lehet például a neurotranszmitterek, pontosabban a dopamin, szerotonin vagy norepinefrin egyensúlyhiánya.

Miért jó a citrullin?

Az alacsony libidónál fellépő erekciós zavaroknál segíthet a citrullin. A citrullin serkenti a nitrogén-monoxid szintjét a vérben, ami növeli a véráramlást a péniszben. Ez egy bonyolult folyamat, amelynek lényege, hogy a test az L-citrullint először átalakítja L-argininné, majd azt ismét L-citrulinná, így felszabadítva nitrogén-monoxidot.

Kutatások

Egy 2011-es kutatásban 24, gyenge erekciós problémákkál küzdő egyén vett részt. Ezek az emberek egy hónapon keresztül L-citrullint kaptak. A résztvevők felénél ezután jelentős változás volt megfigyelhető. A kutatás azt is sugallja, hogy az L-citrullin lehet azoknak is a megoldás, akik félnek a vényköteles gyógyszerektől és ezek mellékhatásaitól.

Óvintézkedések

Mivel a citrullin úgy növeli a szexuális vágyat, hogy közben L-arginin képződik, a citrullinra ugyanazok az óvintézkedések vonatkoznak mint az argininra. A citrullin csökkentheti a vérnyomást is. Ez aggodalomra adhat okot azoknak, akik vérnyomás szabályozó gyógyszereket szednek a nem megfelelő vérnyomásuk miatt. Nagyon fontos konzultálnia orvosával, mielőtt L-citrullint kezdene használni erekciós és/vagy libidó okozta problémáira. Ez különösen fontos, ha valamilyen vérnyomás szabályozó gyógyszert szed, vagy pedig más készítményt erekciós problémái ellen.

Az oldalon található tartalom forrás megjelöléssel szabadon felhasználható és másolható!

copyscape icon
Vásároljon ma kiemelt termékeinkből, akár ingyenes szállítással!

Panda Nutrition - Arginin + Citrullin (300 g)

Edzés előtti teljesítmény fokozó formula mangó ízben.
5990 Ft

BioTech Citrulline Malate (90 kapszula / 300 g)

Az l-arginin előanyaga, ami fokozza a vér nitrogén oxid termelését.
6190 Ft
ajándék ikon

0 / 5
4:00

×
Kérlek kedveld sajátmárkás oldalunkat!