Szállítás

 már 590 Ft-tól

 20 000 Ft felett ingyenes

 diszkrét csomagolás

 1 napos szállítás

MPL logo  további információk
Miért érdemes nálunk vásárolni?

 teljes diszkréció, jelöletlen csomagolás

 20 000 Ft felett ingyenes szállítás

 100% elégedettség garancia

 30 napos pénzvisszafizetési garancia

 ajándék csajozási ebook

árösszehasonlíto oldalak

Dianabol vagy Naposim?

Tesztoszteron fokozó

2018. július 4.

Gyakran hallani edzőtermekben, hogy: „a Naposim disznótáp, azt ne edd a Dianabol a jó cucc”. Ez annyira, nem igaz, hogy a két termék egy és ugyanaz. A Dianabolnak a hatóanyaga a methandrostenolon/metandimon. Ezt a világ számos pontján gyártották, Magyarországon az 5 mgos Naposim terjedt el a legjobban, ez egy román gyár terméke. Emellett hasonló termékek:

 •          Anabol, gyártó: L.P. Standard Labs.Do, származási hely: Thaiföld
 •          Anabolin, gyártó: Leira származási hely: Finnország
 •          Andoredon, gyártó: Takeshima-Kodoma származási hely: Japan
 •          Dialone, gyártó: Major származási hely: USA
 •          Dianabol, gyártó: Ciba származási hely: Nagy-Britannia, Németország, USA
 •          Enchepan, gyártó: Sato származási hely: Japán
 •          Metanabol, gyártó: Polfa származási hely: Lengyelország
 •          Methondrostenolonum, származási hely: Oroszország
 •          Pronabol5, gyártó: P*B Labs. Prinose származási hely: India
 •          Stenolon, gyártó: Lecira származási hely: Csehország
 •          Trinergic, származási hely: India
 •          Naposim, származási hely: Románia

Milyen hatása van a dianabolnak?

A dianabol (17 alpha-Methyl-17 beta-hydroxil-androsta-1.4-dien-3-on) egy orálisan szedhető szteroid ami erőteljes hatással van a fehérjeszintézisre. Mivel sokan félnek a szúrástól, ezért népszerűek a szájon át szedhető készítmények, annak ellenére, hogy ezek károsabbak, mivel toxikusságuk miatt nagyban károsítják a májat. Növelik a májértéket a tabletták illetve erősek a mellékhatásaik is. A dianabol nagyban képes izomtömget növelni, de a kúra végével a nyert tömeg jelentős része még visszaállítás esetén is eltűnik.

dianobol

A dianabol szedése

A dianabolból már 100 szem kúraszerű szedése hatásos lehet, de extrém esetben akár 600 – 800 szemeket is be szoktak venni testépítők. Sokan gyenge szernek gondolják pedig, 10 mg is képes a szervezet tesztoszteron szintjét megötszörözni. A hatása egy tablettának 3-5 óra, így célszerű a nap folyamán 3-4 alkalommal bevinni, hogy egyenletes legyen a kúra alatt a tesztoszteron szint. Sokan az egyenletes szedés mellet törnek lándzsát de nagyobb mennyiség esetén (300 szem fölött) már javasolt piramisszerűen szedni.

A kúra végeztével a szervezet saját tesztoszteron termelése legyengül (mivel nincsen rá szükség) ezért szükséges a visszaállítás, amit Spiropenttel szoktak esetleg kiegészítve az erőnövekedés miatt kreatin-monohidráttal. A magnövekedett tesztoszteronszint, az ösztrogént és DHT-t is növeli így a dianabol aromatizál is. Emiatt elnőiesedés és a DHT miatt hajhullás/kopaszodás is egy kúra mellékhatása lehet. Az aromatizálódás minimalizálása miatt Nolvadexet és Arimidexet szoktak mellé fogyasztani.

Milyen más szerekkel szokták a Naposimot együtt használni?

A Napsim önmagában is erős, de profi testépítők más készítményt vagy készítményeket is szoktak használni vele prhuzamosan, mint Deca Durabolint, Omnadrent, Proviront vagy Trembolont. Oxandrolonnal vagy Winstrollal kombinálva extrém erőnövekedés érhető el vele, míg a Deca Durabolinnal száraz és formás izomtömeget lehet felpakolni.

Milyen alternatívái vannak a szteroidoknak

A szteridok erősek, a profi testépítésben megkerülhetetlenek, de a mellékhatásaik miatt számos probléma okozói, mint keringési zavarok, májkárosodás, impotencia, hajhullás és a test elöregedése. Számos gyógynövény azonban képes szintén optimalizálni a tesztoszteron szintet, káros mellékhatások nélkül, ilyen például a damiana, muira puama, csalángyökér, tribulus terrestris, catuaba, szabalpálma stb. Számos készítmény több tíz tesztoszteron optimalizáló gyógynövényt tartalmaz, melyek szinergiahatásba lépve képesek egymás hatását erősíteni.

Ajánljuk-e a szteroidok szedését?

Ha ironikusak szeretnénk lenni akkor azt mondanánk, hogy igen, mert akkor pár kúra után visszatérő potencianövelő vásárlókká válnak akik csinálják, de felelősen gondolkodva a válasz egy határozott nem. Számos mellékhatása, egészségromboló szerepe miatt a szteroidoktól óvakodni kell. Kúraszerű használatával rövidebb élettartamot, impotenciát, károsodott belső szereveket tudunk maximum szerezni az átmeneti izomtömegnövekedés mellett.

Az oldalon található tartalom forrás megjelöléssel szabadon felhasználható és másolható!

copyscape icon
Vásároljon ma kiemelt termékeinkből, akár ingyenes szállítással!

Biotech Wianabol (90 kapszula)

Komplex tesztoszteron fokozó formula, 44 összetevővel a Biotech USA műhelyéből.
4990 Ft

Hagyjon egy hozzászólást

ajándék ikon

0 / 5
4:00

×
Kérlek kedveld sajátmárkás oldalunkat!