Ügyfélszolgálat: +36(30)451-6801

kapszulaCENTER

Vitaminok, melyek segítik ez erekciót

Férfi termékek Vitamin
vitamin hatása erekcióra

Bár rengeteg a vényköteles gyógyszer, melyek arra hivatottak, hogy segítsenek javítani a férfi erekciót, néhány kutatás azt sugallja, hogy bizonyos vitaminok és kiegészítők is segíthetnek. Mivel erekció a megnövekedett vér áramlását jelenti a péniszben, azok a vitaminok, melyek javítják a keringést segíthetnek. Ugyanez igaz azokra vitaminokra és étrend-kiegészítőkre, melyek segítenek az izmok relaxációjában, és az érfalak kitágulásában.

E-vitamin

Az E-vitamin már régóta összefüggésbe hozható a megnövekedett szexuális teljesítménnyel, részben azért, mert összefügg a nemi hormonok termelődésével, mint például a tesztoszteron. Továbbá az E-vitamin elengedhetetlen a jó keringéshez és izmok egészségéhez.

C vitamin

Amellett, hogy erősíti az immunrendszert, az aszkorbinsav azért is fontos, hogy megőrizze az artériák egészségét (az amerikai C-vitamin Alapítvány szerint). Tanulmányok kimutatták, hogy a C-vitamin javítja az érrendszer működését, amely elengedhetetlen az egészséges erekcióhoz.

B-vitamin komplex

A B-vitaminokhoz számos egészségügyi előnyt kapcsolnak, és azt gondolják az állóképességel és vérálamlással összefüggésbe hozható B vitamin járul hozzá legnagyobb mértékben a jó erekcióhoz. A B1-vitamin (tiamin) felelős a megnövekedett energia szintért és a vérkeringésért, míg a B3-vitamin (niacin) részt vesz a nemi hormonok termelésének folyamatában valamint az egészséges vérkeringésben. A legfontosabb talán a B12 vitamin, melyet kapcsolatba hoznak az impotencia megelőzésében.

Hozzászólások

Új hozzászólás
    töltés

    TÖLTÉS