Szállítás

 már 590 Ft-tól

 15 000 Ft felett ingyenes

 diszkrét csomagolás

 további információk
Miért érdemes nálunk vásárolni?

 teljes diszkréció, jelöletlen csomagolás

 15 000 Ft felett ingyenes szállítás

 100% elégedettség garancia

 30 napos pénzvisszafizetési garancia

 ajándék csajozási ebook

Tesztoszteron fokozó

Mi az a tesztoszteron?

A tesztoszteron a legfontosabb férfi nemi hormon, ami a herék Leydig-sejtjei által termelődik az LH-hormon hatására. Nőkben is megtalálható, de sokkal kisebb mennyiségben, mint a férfiakban. A szabad tesztoszteron mennyisége a férfiakban 10 – 30 nmol/liter, mely alatt merevedési zavarok és elnőiesedés léphet fel.

Milyen hatása van a tesztoszteron fokozóknak?

A tesztoszteron felel a férfias jegyekért, a mély hangért, a nemi vágyért, testszőrzetért és az izom növekedésért és megtartásáért. Miután ennyi előnyös tulajdonsága van a magas tesztoszteron-szintnek a férfiak között ez a legvágyottabb hormon. Étkezéssel, sporttal és sok pihenéssel fokozható a mennyisége, de szignifikánsan étrend-kiegészítőkkel lehet megnövelni. Ezek teljesen biztonságos készítmények, azonban a szteroidok használatától mindenkit óva intenénk. A különböző készítmények mind más és más hatásmechanizmussal működnek. A tribulus terrestris növeli az agyban az LH-hormon kiválasztást, ami a tesztoszteron termelést szabályozza. A csalán alapú készítmények az SHBG-t kötik meg, így kevesebb tesztoszteron kerül kötésbe és nő a szabad tesztoszteron szint. A muira puama, damiana, catuaba általános hormon optimalizálók, melyeket évszázadok óta alkalmaznak a népgyógyászatban. A D aszpargán sav és a D-vitamin is a tesztoszteron termelődésének folyamatát javítja, ezáltal növelve a vér szabad tesztoszteron szintjét.

A magas tesztoszteron-szint harciasabbá, agresszívabbá és kockázatvállalóbbá is teszi az alanyokat. Állatkísérletekkel is bizonyították, hogy ha a vizsgált kakasokba vagy patkányokba tesztoszteront fecskendeztek jóval konfrontatívabbak lettek illetve a területüket is erősebben védték.

Mik a tesztoszteron hiány tünetei?

Az alacsony tesztoszteron szint jele a levertség, állandó fáradtságérzet, merevedési problémák, elhízás, leépülő izomzat. Férfiaknál 30 évesen kezd el a tesztoszteron szint csökkenni és 50 év után gyorsul be ez a hanyatlás. Aktív életmóddal, egészséges táplálkozással és tesztoszteron-fokozó étrend-kiegészítőkkel ez a hanyatlás jelentősen gyengíthető vagy akár növelhető is. A tesztoszteron hiánya heresorvadáshoz, prosztata megnagyobbodáshoz és keringési problémákhoz is vezet, tehát konkrét fizikai tünetei is vannak.

Milyen tesztoszteron fokozók kaptak helyett a Kapszulacenteren?

Olyan természetes készítmények kaptak helyet ebben a kategóriában, melyek nem szteroidok, de képesek a tesztoszteron termelést fokozni. Ezek a termékek nem kívülről bevitt tesztoszteron származékok, hanem a szervezetet serkentik több tesztoszteron kiválasztására. A kivülről bevitt tesztoszteron azért veszélyes, mert azzal a szervezet a saját termelését visszább fogja, mivel egyensúlyi állapotra törekszik. A tribulus terrestris és a HMB azonban a tesztoszteron termelést optimalizálja, nem bejuttatja azt. A természetes afrodiziákumok növelik az energia szintet, javítják az általános egészségérzetet, növelik a nemi vágyat és teszik mindezt káros mellékhatások nélkül.

Vannak-e negatív mellékhatásai a tesztoszteron fokozóknak?

Nincsenek. A szteroidok leállítják a természetes tesztoszteron termelődést, de a tesztoszteron fokozók csak optimalizálják azt. Rövid távon a szteroidok hatásosabbak, de szedésük abbahagyásával a korábbi szint alá csökken a szintje, míg ez nem igaz a természetes készítményekre.

Tovább olvasom

13

termék

Termékek rendezése

Biotech Tribooster (60 kapszula)

Tribulus tartalmú készítmény, kapszulánként 2000mg gyógynövény hatóanyaggal.
4790 Ft

BioTech TST+GH (300 g)

Vitamin, ásványi anyag és aminosav tartalmú, hormonműködést szabályzó formula.
7990 Ft

Brutal Anadrol (90 kapszula)

Természetes tesztoszteronfokozó készítmény.
6190 Ft

NoLimit - Tribulus Terrestris (60 és 120 tabletta)

A Tribulus Terrestris egy tesztoszteron fokozó formula, amely adagonként 2000 mg királydin...
3990 Ft
3290 Ft

Biotech HMB 3000 (200 g)

Sportolóknak szánt kiegészítő, amely növeli a sportteljesítményt és a zsírmentes izomzatot...
7990 Ft

Biotech Wianabol (90 kapszula)

Komplex tesztoszteron fokozó formula, 44 összetevővel a Biotech USA műhelyéből.
4990 Ft

GH Hormone Regulator (120 kapszula)

A növekedési hormon természetes termelődését stimuláló készítmény.
3890 Ft

HaloTropin (90 kapszula)

Tesztoszteron fokozó komplex formula.
10990 Ft

PurePro - HMB (100 g)

A HMB avagy kalcium-hidroximetil-butirát-monohidrát, sportolói körökben népszerű táplálékk...
2990 Ft
2390 Ft

Nutrex T-Up (120 kapszula)

120 szemes, hatékony, természetes tesztoszteron fokozó étrend-kiegészítő.
12990 Ft

0 / 5
4:00